EVO ZAŠTO KEJT MIDLTON KUPUJE 3 RAZLIČITE VELIČINE ŠTIKLI: Princeza od Velsa našla GENIJALAN trik koji rešava MUKU svih žena
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

žene će se oduševiti

EVO ZAŠTO KEJT MIDLTON KUPUJE 3 RAZLIČITE VELIČINE ŠTIKLI: Princeza od Velsa našla GENIJALAN trik koji rešava MUKU svih žena

Žena -

Kejt Midlton uvek kupuje različite veličine cipela na štiklu, a mnogi se pitaju zašto.

Svet prestiža kraljevske porodice Ujedinjenog Kraljevstva podrazumeva pravila koja moraju da budu usklađena sa kodeksima ponašanja svih članova. Svi znaju da dame moraju da nose prirodnu boju laka, jarke boje odeće kako bi lakše bile primećene, hulahopke koje im prekrivaju noge, kao i šešire koji se nose do 18 časova.

Kejt Midlton, Vimbldon
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Ipak, Kejt Midlton ima poseban trik koji čuva za sebe, a kojim uspeva da izbegne plikove kad nosi cipele na štiklu. U njenoj kolekciji su štikle modnih brendova kao što su Džimi Ču, Rupert Sanderson, Đanvito Rosi i L.K. Benet. Ukoliko je reč o modelu sa visokim potpeticama, malo ko zna da princeza od Velsa uvek kupuje tri različite veličine - 38,5, 39 i 39,5.

princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princeza nikada nije objasnila zašto to radi, ali modni stručnjaci pretpostavljaju da je razlog - udobnost. Princezina veličina cipela varira od brenda do brenda. Tako, na primer, njene sandale sa štiklom modne kuće Džim Ču su broj 39, ali njene štikle Rupert Sandersona su broj 38,5. Miranda Holder, kraljevski stručnjak, kaže da malo komotnije cipele i sandale pružaju veću udobnost ukoliko ih nosite tokom celog dana. Kada je leto, Kejt kupuje cipele u većoj veličini.

Kejt Midlton
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ona smatra da je nošenje većeg modela obuće savršen trik za važne kraljevske događaje koji podrazumevaju dugotrajno stajanje. Bliski izvori navode da nije jedini član kraljevske porodice koji ga primenuje, a modna urednica prestižnog magazina Rejčel Stori potvrđuje pretpostavke zašto Kejt ovo radi: "Slavne ličnosti za crvene tepihe često biraju veće modele da bi izbegle plikove".

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

00:24

SEKO, ŠTA TI JE TO NA NOGAMA?! Raša ZGRANUT voditeljkinom pojavom, studio nije mogao da skloni pogled sa njenih STOPALA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track