SANITARNI GEL PROTIV BUĐI: Moćno sredstvo koje štiti i osvežava sanitarije, sudoperu, podne i zidne pločice!
Foto: Promo

SANITARNI GEL PROTIV BUĐI: Moćno sredstvo koje štiti i osvežava sanitarije, sudoperu, podne i zidne pločice!

Žena -

Kad god vidite one ružne crne i žute flekice koje se stvaraju oko kade, lavaboa i wc šolje vi se iznervirate, jer zbog njih vam kupatilo nikada ne izgleda dovoljno uredno koliko god da ga čistite! Varate se ako mislite da ne postoji način da ih se rešite i očistite ih, jer to sada možete da uradite gelom koji je baš za to predviđen (OVAJ gel).

Gel protiv budji
foto: Promo

Sada ima da se kupi gel koji omogućuje da se ovaj problem reši samostalno, bez fugovanja majstora, i to za tren oka! Ima toliko prednosti:

  • Može da se koristi oko kade, lavaboa,
  • Prekriva ružne crne i žute fleke od kamenca oko sanitarija
  • Štiti ih od buđi i daje im osvežen izgled
  • Lako se stavlja i brzo suši
  • Vodootporan je
  • Njime mogu da se popunjavaju praznine između pločica, kako podnih, tako i zidnih

Cena mu je obrnuto proporcionalna efikasnosti – košta samo 1.190 din (ima da se kupi OVDE i pozivom na 011/6 888 999) i, ako pitate nekoga koga je već probao, definitivno je nešto što uvek treba da imate u kući kako biste s vremena na vreme osvežili i zaštitili najpre kupatilo.

Gel protiv budji
foto: Promo

Pakovanje je vrlo zgodno za korišćenje: u pitanju je tubica od tanke plastike koju je lako pritisnuti kako bi gel izašao. Vrh tubice je uzan, pa gel neće izlaziti svuda onaokolo i curet isa strane. Moći ćete lepo da ga dozirate koliko god sitnu šupljinu da popunjavate.

Još jednom preporuka za kupovinu: ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Cena je i više nego prihvatljiva, a korist višestruka.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track