STAVILA JE KAŠIKU OVOG ZAČINA U VEŠ MAŠINU I DESILO SE ČUDO: Nećete verovati kako izgleda veš nakon što ga operete uz taj trik!
Foto: Profimedia

PROBAJTE

STAVILA JE KAŠIKU OVOG ZAČINA U VEŠ MAŠINU I DESILO SE ČUDO: Nećete verovati kako izgleda veš nakon što ga operete uz taj trik!

Žena -

Uz pomoć bibera lako možete osvežiti svoju belu odeću i vratiti joj boju. Biber, koji mnogi ljudi imaju u svojim domovima, trebalo bi da pomogne u čišćenju bele odeće.

Da biste to postigli, prema internet savetnicima, u mašinu za pranje veša treba staviti samo beli veš, a u bubanj dodati kašiku bibera. I to - grubo mlevenog crnog bibera.

Biber
foto: Profimedia

On bi trebalo da deluje kao abraziv koji uklanja prljavštinu ili drugu boju sa odeće. Međutim, da bi talog nestao sa veša, samo biber nije dovoljan. U mašinu za pranje veša treba dodati i odgovarajući deterdžent.

Istovremeno, veš ne treba prati na previsokim temperaturama, gornja granica treba da bude 40 stepeni, a preporučljivo je 30 stepeni. Rezultat bi trebalo da bude odličan. Dobićete čistu belu odeću koja nema ružne primese žućkastih ili sivkastih nijansi.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

01:40

ŠTEDITE ELEKTRIČNU ENERGIJU: Dragoceni saveti kako da vam računi za struju uvek budu minimalni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track