ŽENA ME JE GODINAMA VARALA S KOLEGOM S POSLA! Spremio im je takvu OSVETU da mu se ceo internet smeje: "Baš će biti uznemireni"
Foto: Shutterstock

NIJE BAŠ MAŠTOVIT

ŽENA ME JE GODINAMA VARALA S KOLEGOM S POSLA! Spremio im je takvu OSVETU da mu se ceo internet smeje: "Baš će biti uznemireni"

Žena -

Muškarac je ostao izbezumljen nakon što je saznao da ga žena vara šest godina, ali njegova je osveta bila slatka. Anonimno objavljujući na internetu, muškarac je objasnio da je ona bila u vezi s kolegom s posla. Nakon što je to saznao, odmah je pokrenuo proces razvoda od supruge i sada je samac. Međutim, nakon raspada njihovog braka, njegova bivša žena počela je da izlazi s muškarcem s kojim je bila u vezi. Kada je saznao za ovu vest, počeo je da razmišlja kako bi mogao da zagorča život skandaloznom paru, a da se to ne poveže s njim, prenosi Mirror.

Objavljujući na Redditu, objasnio je: "Moja žena je imala vrlo uobičajeno prezime, a ja sam imao jedinstveno, pa je nekoliko puta spomenula kako je iritantno imati mejl adresu sa samo njenim imenom, i kako joj se to svidelo kad smo se venčali. Pa, sada tip s kojim je u vezi takođe ima retko prezime, pa sam otišao i registrovao se na neke adrese elektronske pošte s njenim imenom i njegovim prezimenom, tako da ona nikada ne bi mogla da ih ima ako se venčaju."

tuga, tužan muškarac, depresija, samoća, usamljenost, patnja
foto: Shuttrestock, Ilustracija

Nastavio je: "Verovatno će znati da sam to bio ja, a možda je čak saznala i moj Reddit nalog". Post je od tada postao viralan, dobivši gotovo 8.000 glasova u trenutku pisanja i stotine komentara. Mnogi su rekli da je osveta smešna i bezopasna, a komentatori su brzo podelili svoje savete o tome kako bi originalni poster mogao stvari da odvede još dalje.

Jedna osoba je preporučila korišćenje svakog mogućeg domena, kao što su Yahoo i Gmail, kako bi se osiguralo da su sve baze pokrivene. Drugi mu je predložio da registruje razne naloge na društvenim mrežama pod tim imenom kako ona ne bi mogla da ih koristi.

tuga, tužan muškarac, depresija, samoća, usamljenost, patnja
foto: Shuttrestock, Ilustracija

"Pošalji im mejl s naloga i čestitaj im na venčanju", napisala je druga osoba. "Ili mejl u kojem stoji da bi trebalo da nazovu kliniku kako bi podelili svoje nove rezultate seksualno prenosivih bolesti panela s aktivnim partnerima", rekao je drugi.

Ipak, nisu svi bili impresionirani i neki ljudi su mu preporučili da jednostavno pređe preko toga. "Kreni dalje. Nikada više nemoj da misliš na nju", komentarisala je jedna osoba. "Samo pusti to. Briga za nju sprečava te da budeš srećan", rekao je drugi. Treći je dodao: "Da, ako se ikad odmore od seksa koji imaju, kladim se da će biti jako uznemireni zbog adrese elektronske pošte".

(Kurir.rs/ Večernji.hr)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track