"NAJVIŠE VOLIM KAD ME PRIBIJU UZ ZID, A ONDA..." Andrea je spavala s više od 720 muškaraca, posle razvoda se otkačila, voli I ŽENE
Foto: Printscreen

VOLI SEKSUALNE AVANTURE

"NAJVIŠE VOLIM KAD ME PRIBIJU UZ ZID, A ONDA..." Andrea je spavala s više od 720 muškaraca, posle razvoda se otkačila, voli I ŽENE

Žena -

Andrea Sanšajn nije stidljiva kad je u pitanju razgovor o njenom seksualnom životu. Gospođa u dobroj formi nedavno je progovorila o tipu muškarca s kojim voli da izlazi.

Razvela se pre 18 godina, a od tada je spavala s više od 720 muškaraca.

Andrea Sanšajn prilično je otvorena o svom ljubavnom životu pa je tako rekla da joj je važan dobar seks u vezi.

Živi svoj najbolji život u Londonu, postala je internet senzacija zahvaljujući svom dobrom izgledu i zapanjujućem telu.

Može da se pohvali sa 510.000 pratilaca na Instagramu, gde deli uvid u svoj raskošan način života.

53-godišnjakinja je za Daily Star otkrila i kakve je osobe trenutno privlače: "Ovih dana me privlače mlađe devojke, a zatim momci. Ali zavisi, naravno, ne možete predvideti privlačnost."

Andrea ulaže puno vremena i truda u svoj izgled. Ne samo da se brine za redovan seks, već svakodnevno provodi sate u teretani.

"Nemam, barem zasad, nameru da imam bilo kakvu ozbiljnu vezu. Iako se, naravno, možemo zaljubiti tokom saradnje, a to bi moglo da bude jako veliko iznenađenje za sve nas", otkrila je Andrea.

Influenserka je nastavila: "Pre svega to radim jer sam zaljubljena u ono što vidim. Volim da selim ono što osećam, stoga kombinujem svoju mudrost i emocije sa svojom senzualnošću."

Takođe tvrdi da pokušava da pomogne ljudima da se osećaju seksepilnije. Andrea je dodala: "Teram ljude da razmišljaju i osećaju se prijatnije i obično ih podstičem da prihvate svoju seksualnost."

Poznata po tome da ponekad provede i do osam sati u teretani, Andreina predanost nije prošla uzaludno jer se takmičila sa ženama upola mlađim na fitnes takmičenjima.

Nakon svojih objava videla sam da mnogima ta otvorenost ne pada lako pa sam pokrenula raspravu o tome na svojim društvenim mrežama."

Dok inspiriše pratitelje da uvek budu otvoreni, Andrea tvrdi da je za njih postala simbol seksualne slobode.

Nastavila je: "Seks nas može dovesti do jednog od najprijatnijih osećaja u životu. Neka to prestane da bude tabu tema koje nameće društvo. Seks je život, održava nas vitalnima i mladima."

Nedavno je otkrila šta zapravo voli u spavaćoj sobi: "Volim kad me osoba ostavi dezorijentisanom, bez vazduha."

"Volim kad me pribiju uza zid, grizu za vrat, i preuzmu kontrolu", dodala je.

A kod žena volim kad su emocionalno i fizički snažne. Volim da budem podložna, ali ne uvek jer sam s njima vrlo drska."

Andrea je takođe rekla da nikad nije razmišljala o tome da prebroji s koliko osoba je imala seks, ali veruje da ih ima više od 720.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

02:28

KOJA JE TAJNA ZA DUGOVEČAN BRAK? Verovali ili ne, jedna od bitnijih stavki je da naučimo DA SE SVAĐAMO S PARTNEROM! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja