SRPKINJA SLUČAJNO ZAVRŠILA NA SVADBI BIVŠEG ZBOG KOG JE PATILA: Ženio se onom s kojom ju je PREVARIO, reakcija mladenaca je HIT
Foto: Profimedia

IRONIJA ŽIVOTA

SRPKINJA SLUČAJNO ZAVRŠILA NA SVADBI BIVŠEG ZBOG KOG JE PATILA: Ženio se onom s kojom ju je PREVARIO, reakcija mladenaca je HIT

Žena -

Da život nekad zna da bude zanimljiviji od bilo kog filma dokaz je i priča jedne devojke koja je slučajno završila, ni manje ni više, nego na svadbi svog bivšeg dečka koji se oženio devojkom s kojom ju je prevario.

Ovu nesvakidašnju situaciju na društvenoj mreži X (bivši Tviter) ispričala je njena drugarica.

"Kad pomislite da nemate sreće, setite se moje drugarice koja je danas kao +1 (nije znala kod koga ide, povela ju je koleginica na svadbu svoje sestre), završila na svadbi svog bivšeg dečka (za kojim je inače patila, jer ju je prevario sa onom kojom se danas oženio)", napisala je devojka, a potom se nadovezala i otkrila šta je dodatno doprinelo da situacija bude komičnija.

"Najsmešnija scena - kad je on nju ugledao, uplašio se, jer je mislio da je došla da napravi s*anje, a mlada je sve vreme bila narogušena", glasi objava koju prati nekoliko emotikona koji plače od smeha.

Očekivano, ispod objave su se nizali komentari, a jednom korisniku društvene mreže jedna stvar nije bila jasna.

"Kolika je šansa da nije pitala na čiju svadbu ide", glasilo je pitanje, a odgovor autorke objave je glasio: "Pitala je i ova je rekla 'idemo na svadbu moje sestre'."

U komentarima su se nadovezali i oni koji ovu situaciju ne smatraju nimalo komičnom.

"To nije uopšte smešno, kako bi se ti osećala? Niti si joj ti drugarica, niti joj je ona drugarica. Nadam se da će cura da vidi kakvim je ženama okružena", napisala je jedna osoba, a onda je usledio odgovor:

"Pa smešno je, jer se i ona ceo dan smejala nije bila svesna šta ju je snašlo, inače, bili su zajedno pre 6 godina, nekoliko meseci, dakle prebolela ga je odavno, pa šta je drugo danas mogla, nego da se zacenjuje od smeha."

Ipak, bilo je i onih koji u ovu priču nisu poverovali.

"Aj što lažeš, nego da je priča bar smešna ili smislena", glasila je jedna opaska, na koju je autorka tvita uzvratila:

"Pa stvarno nemam potrebu da budem duhovita ili intrigantna na platformi na kojoj niko ne zna ko sam, napisala sam onako kako je bilo."

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:19

Bivši dečko Sanje Vučić došao na njen nastup

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track