TRI SAVETA ZA RED HODNIKU: Ne znaš gde ćeš s tim silnim jaknama - OVO je rešenje!
Foto: Promo

TRI SAVETA ZA RED HODNIKU: Ne znaš gde ćeš s tim silnim jaknama - OVO je rešenje!

Žena -

Dolazi nešto hladnije vreme kada vam, čini se, uvek nedostaje prostora za sve te jakne, mantile, torbe i aksesoare koje posedujete. Možda se osećate preplavljenima i tražite rešenje koje će vam omogućiti da organizujete svoj prostor na praktičan, ali i estetski lep način. Spremite se da otkrijete proizvod koji će vam rešiti ovaj problem i dodati poseban šarm vašem enterijeru – pogledajte OVDE.

Stabilan i čvrst

Ovaj metalni čiviluk se ističe svojom izuzetnom stabilnošću i čvrstinom. Bez obzira da li ga postavljate u predsoblje, spavaću sobu, kancelariju ili hodnik, ovaj čiviluk će vas oduševiti svojom pouzdanošću. Visina čiviluka iznosi 170cm, a prečnik krugova koji čine nogice čiviluka je 40 cm. Maksimalno je praktičan ne samo da se na njega okače stvari, već se i lako prenosi iz prostorije u prostoriju.

Velika prednost ovog čiviluka je što ima čak 12 kuka, što znači da na njega možete okačiti mnogo više od samo kaputa i mantila. Torbe, marame, kačketi, šeširi i mnoge druge stvari mogu naći svoje mesto na ovom čiviluku. Nikada više nećete morati da tragate za svojim omiljenim aksesoarima, jer će vam sa ovim čivilukom sve biti na dohvat ruke.

Ne propustite priliku da ga nabavite po specijalnoj ceni - poručite ga već danas online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Hangar.rs
foto: Promo

Prilagodljiv svakom stilu i prostoru

Ovaj metalni čiviluk je više od običnog komada nameštaja; on je estetski izvanredan i prilagodljiv različitim stilovima enterijera. Dostupan je u 2 standardne boje, crnoj i beloj, kao i u 2 vrlo privlačne boje, roze i plavoj, tako da možete birati onu koja se najbolje uklapa u vašu unutrašnju estetiku. Bez obzira da li preferirate modernistički minimalizam, klasičnu eleganciju ili eklektičnu mešavinu stilova, ovaj čiviluk će se svuda uklopiti savršeno.

Najbolji trenutak za kupovinu

Nema potrebe da čekate – sada je pravi trenutak da nabavite ovaj izvanredni metalni čiviluk po posebno sniženoj ceni. U toku je velika akcija, i sada ga možete kupiti po znatno nižoj ceni nego ikada pre. Iskoristite ovu super priliku i upotpunite svoj dom ili poslovni prostor ovim praktičnim metalnim čivilukom.

Ne propustite šansu! Poručite odmah online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track