SRPKINJA NE BIRA SREDSTVA DA SE UDA: Bizarna priča o kafi i menstrualnoj krvi, tu je i VIDOVNJAK sa nepristojnom ponudom! FOTO
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/TLC

ima li vita rešenje?

SRPKINJA NE BIRA SREDSTVA DA SE UDA: Bizarna priča o kafi i menstrualnoj krvi, tu je i VIDOVNJAK sa nepristojnom ponudom! FOTO

Žena -

Na društvenim mrežama u jednoj grupi pod nazivom "Crni humor" objavljena je poruka žene koja traži savete koji bi joj pomogli da je partner oženi.

Iako je 21. vek pojedine žene i dalje veruju da će im lažne vračare pomoći da ih neki muškarac oženi, a neke od njih i dalje pribegavaju onoj metodi da muškarcu u kafu sipaju menstrualnu krv!

Naime, na društvenim mrežama u jednoj grupi pod nazivom "Crni humor" objavljena je poruka žene koja traži savete koji bi joj pomogli da je partner oženi. Pritom, žena se obraćala i navodnom vidovnjaku koji joj traži intimni odnos u zamenu za pomoć.

Njena poruka izazvala je lavinu komentara.

muškarac, ciklus, objava, vidovnjak
foto: Printscreen Facebook

- Hoće li da me oženi ako mu stavim ciklus u kafu? Pomozite mi... Kaže da neće nikada da se ženi, ali sam čula da može da pomogne to da krvlju ispišem njegovo ime na cigaru, popušim cigaru i dunem pepeo na leđa kad ne vidi. Ja bih da samo mene voli. Rekao je jedan vidoviti Vita da može da ga obaja, ali traži da spavam sa njim, a ja ne bi da spavam sa drugim. Šta da radim? - navodi se u poruci jedne žene.

Mnogi ljudi su šokirani ovom porukom i u neverici su da se pojedine žene i dalje služe ovim metodama i veruju vidovnjacima.

Kafa
foto: Kurir Televizija

- Baš se čudim zašto neće da je oženi - navodi se u jednom od komentara.

Neki korisnici društvenih mreža su se našalili i rekli da je kod "Vite ključ" u rešavanju ovog problema.

- Više ne pijem kafu nigde van kuće, ni u kafiću je više ne naručujem od danas - napisao je jedan mladić u komentarima.

Bonus video:

01:52

KRENULA SAM U TERETANU JER SAM SE ZALJUBILA! Glumica otkrila svoju veliku strast koja deluje lako, a zahteva OGROMNU FIZIČKU SNAGU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track