NEMA GOREG PAKLA OD PREVARENE ŽENE! Što je tražio, to je i dobio po onom što najviše VOLI: Uništila mu kola, nije trepnula! VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram

au!

NEMA GOREG PAKLA OD PREVARENE ŽENE! Što je tražio, to je i dobio po onom što najviše VOLI: Uništila mu kola, nije trepnula! VIDEO

Žena -

Najnoviji viralni hit iz srca Vojvodine otkrio je da ljudi u "gradu ljubavi i tolerancije" imaju svoje granice kada neko poželi da uživa u ljubavi kod više devojaka istovremeno.

Naime, kako to svedoči snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, jedna devojka krenula u osvetnički pohod i žutim sprejem uništila karoseriju tamnog Audija.

Ta ogorčena mlada dama vlasniku vozila je poručila da je ku*va i pi*ka, zbog čega su gotovo svi na društvenim mrežama izveli zaključak da je saznala kako se njen partner odao preljubi.

Komentari su bili razni.

- Ako je! J*** ga u u**a. I, gore je trebala da uradi.. Sto mu nije slomila i stakla, steta - glasi komentar podrške na stranici NS uživo.

- Podrška! I svi ovako treba da prođu - dodaje još jedna dama.

- Vidim ovde su uglavnom žene u fazonu "samo sebe ponizila". Živo me zanima zašto je Ona sebe ponizila? Da se razumemo, ne podržavam uništavanje tuđe imovine, ali evo živa nisam zašto je dotična sebe ponizila, pored toga što je On nju ponizio, time što je, verovatno prevario? - navodi jedna ženska osoba.

- Ljupka Stević je u gradu - takođe ženski komentar.

Nekoliko muškaraca stalo je u odbranu vlasnika vozila.

- Kupio covek audija da vata lake devojke na njega, i sad kad je nasela sad se ljuti, pa ne ide to tako sestro - napisao je jedan.

Ono štoi je defintivno - vlasniku će trebati mnogo pranja i poliranja ljubimca na 4 točka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

Glumica Ivana Dudić pala u sevdah

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track