AKO ME PREVARI, ZEZNUO SE! Ova devojka je otišla korak dalje od Maraje Keri: Sa verenikom sklopila bizaran ugovor, a OVO JE KAZNA
Foto: Tik Tok Printscreen

da li je ovo previše?

AKO ME PREVARI, ZEZNUO SE! Ova devojka je otišla korak dalje od Maraje Keri: Sa verenikom sklopila bizaran ugovor, a OVO JE KAZNA

Žena -

Prevara od strane partnera nije neuobičajena situacija. Neki ljudi su dobro razmislili i obezbedili sebe, a najpoznatiji primer je Maraja Keri, koja je nakon raskida od partnera dobila pravo malo bogatsvo.

Međutim, jedna popularna influenserka Čajlin Martinez smislila je "genijalan" način da sebe zaštiti u slučaju da je verenik prevari.

Da li je preterala?

Ona se ne libi čak ni da overi ugovor sa verenikom, kako bi sebe zaštitila, Ona je otišla toliko daleko u svojoj nameri da ne bude prevarena devojka, da je sa verenikom otišla sve do javnog beležnika, zahtevajući veoma bizarnu stvar.

Čajlin Martinez
foto: Tik Tok Printscreen

- Moj verenik je upravo potpisao pravni dokument koji smo overili kod javnog beležnika. Prema ugovoru, ako me ikad prevari, mora da plaća moje račune - rekla je ona u snimku koji ima preko 8 miliona pregleda.

Da se verenik dobrano zeznuo ako je prevari, podvukla je nekoliko puta u ugovoru.

- Dakle, ako me prevari, zeznuo se - rekla je buduća nevesta, dodajući da ne zna da li je prepametna ili samo luda.

Zbog čega je to uradila?

Kako je sve to podelila u svojim video klipovima na tik toku, ona je otkrila i odakle sežu ovakvi radiklani potezi.

Čajlin Martinez
foto: Tik Tok Printscreen

Objasnila je da ima probleme s poverenjem, a posebno u vezi sa novcem jer ga ima dosta. Navodno, kako je rekla, njen verenik je sam sastavio dokument koji su overili kod beležnika.

Sa druge strane, sam papir ne želi da pokaže, kako je navela, jer je jedinstven i njih dvoje želi da se on odnosi samo na njihovu situaciju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:45

RAZVOD JE SMRT BEZ UMIRANJA: Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu, životu i predrasudama lepih žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track