Najnovije vesti

ŽELITE DA SMRŠATE: Samo malo truda vam je potrebno da izgleda kako želite – pogledajte kako!
Foto: Artur Marciniec / Alamy / Alamy / Profimedia

ŽELITE DA SMRŠATE: Samo malo truda vam je potrebno da izgleda kako želite – pogledajte kako!

Žena - 12:13h

Iako je leto prošlo, to ne znači da više ne morate da brinete o svojoj kilaži. Svaki dan je novi početak, a vi počnite da brinete o vašoj liniji. Neki su se posle leta i malo opustili, a neki su odlučili da baš ovo bude period promena.

Šta može da vam pomogne pored zdrave ishrane i neke fizičke aktivnosti? Pogledajte vaše saveznike u mršavljenju - OVDE i OVDE.

Sigurno ste bezbroj puta čuli za kojekakve pojaseve za mršavljenje, možda ste neki i probali, ali najbolji i najefikasniji je svakako onaj koji izaziva da se pojačano znojte u predelu stomaka. Upravo takav je takozvani SUPER FIT pojas! On je od specifičnog materijala i salce se sa njim brže topi, izbacuju se toksini iz tela. Sjajno je to što od istog tog materijala, neoteksa, postoje i bermude namenjene onima kojima se salce taloži na butinama i zadnjici. A ono što će obradovati žene jeste da pomaže i pri rešavanju problema sa CELULITOM! Samo ih nosite dok vežbate i ništa više. Ili, na primer, dok šetate ili sređujete kuću.

Danas ih OVDE i OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti na VELIKOM POPUSTU! Iskoristite ovu priliku i dođite do vitke i savršene linije!

pojas za mršavljenje
foto: Promo
pojas za mršavljenje
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track