VOZILA SE U METROU, A SVE OČI SU BILE UPRTE U NJENE GRUDI: Ono što je VIRILO iz kaputa niko nije mogao da IGNORIŠE (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/01nixatt

GLAVNA ATRAKCIJA

VOZILA SE U METROU, A SVE OČI SU BILE UPRTE U NJENE GRUDI: Ono što je VIRILO iz kaputa niko nije mogao da IGNORIŠE (VIDEO)

Žena -

Majčinstvo je vrlo izazovan posao pa i za mame sa više dece, a one su na sve spremne kako se ne bi odvojile od svoje bebe a istovremeno je zaštitile na pravi način. To je pokazao i jedan snimak koji kruži društvenim mrežama.

Naime, u jednoj objavi koja je privukla veliku pažnju, kako i prisutnih gde je trenutak ovekovečen, tako i onih koji su putem Tiktoka došli do nje, vidimo majku koja se vozi u gradskom prevozu sa svojom dvomesečnom bebom. Ne radi se o regularnoj vožnji na kakve smo navikli da viđamo i da beba leži u kolicima dok je majka nadgleda sve vreme ili dok je čuva u naručju. U ovom snimku, majka u kengur povezu drži svoju bebu na stomaku a preko ima obučen kaput kojim je zaštitila bebu. Devojčica se nazire iza majčinog kaputa dovoljno da joj se vidi lice i da može da proviri i posmatra sve oko sebe simpatičnim radoznalim okicama.

Mama je za to vreme stajala u metrou, držeći se za šipku i slušajući muziku dok je gledala kroz prozor. Putnici oko nje su radoznalo gledali u njih dve, međutim, devojčica ni u jednom trenutku nije zaplakala i bila je sve vreme mirna. Dirljiva scena nikoga nije ostavila ravnodušnim pa su Tiktokeri odmah otišli u odeljak za komentare da daju svoje mišljenje.

- Najbezbednije mesto na svetu.

-Ti si jaka i sigurna mama.

- Majčinska ljubav.

(Kurir.rs/Republika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja