OTIŠLI DA SAZNAJU POL BEBE, PA SVE OTIŠLO U PROPAST! Budući roditelji nisu mogli da veruju šta ih je upravo SNAŠLO (VIDEO)
Foto: Printscreen

NIJE TEKLO PO PLANU

OTIŠLI DA SAZNAJU POL BEBE, PA SVE OTIŠLO U PROPAST! Budući roditelji nisu mogli da veruju šta ih je upravo SNAŠLO (VIDEO)

Žena -

Do detalja su isplanirali kako će otkriti pol bebe. Uputili su se na kliniku u Irskoj, i plan je bio da se ta divna vest ne saopšti pre nego što dođu i njihovi prijatelji i porodica. Međutim, plan se neočekivano nije ostvario, ali sreći nije bilo kraja.

Plan se nije ostvario jer je balon koji je otkrio pol bebe pukao slučajno, pre vremena. Žena koja radi u bolnici prišla je roditeljima sa balonima i konfetima i jedan od balona je razotkrio vest pre očekivanog termina.

Roditelji su pokušali da skrenu pogled, kako ne bi saznali da li će dobiti ćerku ili sina, a sve kako bi se njihov plan ipak ostavrio. Opak nisu uspeli u tome. Videli su da ona nosi devojčicu. Iako se stvari nisu odvijale po planu, radosti i sreći bilo je do neba. Nisu više marili što je radovanje počelo pre nego što su stigli njihovi najmiliji.

Pogledajte kako je to izgledalo!

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track