KUĆOM U KOJOJ JE PRETHODNI VLASNIK ŽIVEO 54 GODINE ŠIRIO SE ČUDAN MIRIS: Ono što je pronašla u ventilacionom otvoru zgrozilo ju je
Foto: Printscreen/tik Tok

UŽAS

KUĆOM U KOJOJ JE PRETHODNI VLASNIK ŽIVEO 54 GODINE ŠIRIO SE ČUDAN MIRIS: Ono što je pronašla u ventilacionom otvoru zgrozilo ju je

Žena -

Ejmi, koju na TikToku prati 86.000 ljudi, preselila se nedavno s porodicom u kuću u kojoj je prethodni vlasnik živeo 54 godine. S obzirom na to da se tek preselila, želela je da kompletno očisti, sredi i okreči novi životni prostor, te je tako očistila i ventilacione otvore, a ono što je u njima pronašla kod nje, ali i kod mnogih njenih pratilaca, izazvalo je mučninu.

Ejmi je pozvala supruga da joj pomogne oko otvaranja ventilacionih delova, koji je za ovaj poduhvat stavio gumene rukavice. Otvor je bio preplavljen gomilom prašine, čađu i prljavštinom, a da stvar bude gora, u ventilacionom otvoru se nešto i zaglavilo.

Njen suprug je alatom razvalio vratanca otvora i izvadio nešto što izgleda kao mrtva ptica, koja je očigledno tu stajala godinama, s obzirom na to da se bila sasvim osušena i da su od nje ostali samo delovi.

- Kolika gomila čađi, čini se da prethodni vlasnik dugo nije čistio ventilaciju. Unutra je nešto zaglavljeno, pokušaću da izvadim. Izgleda de je unutra mrtva ptica. Sirota ptica stoji ovde ko zna koliko dugo. Pogledaj, ona je mumificirana! Gotovo ništa nije ostalo od nje. Izgleda da je to bio galeb - odgovara čovek bacajući ono što je ostalo od ptice u kesu za đubre, a o tome je pisao i The Sun.

Ejmi je bila zapanjena da prethodni vlasnik ne samo što nikada nije čistio ventilacione otvore, već joj nije bilo jasno kako nije primetio smrad koji se širio celom kućom, budući da je vazduh cirkulisao preko velikog galeba koji se tu zaglavio, uginuo i raspadao se.

@amii.illustrates Replying to @Maryam how’d it get there, did it smell, what was it ⁉️ #fyp #foryou #airvent ♬ original sound - Amii Illustrates

Snimak je pregledan četiri miliona puta, ima 164.000 lajkova i na hiljade komentara zapanjenih pratilaca.

"Jadna ptica, ostala je zaglavljena tu doživotno", "Tačno je galeb, vidi se po obliku glave i kljunu", "Kako je ptica uopšte dospela tu", "Taj galeb mora da je ispuštao zvuke dok je crkavao od gladi, sem ako nije uginuo odmah kako je tu upao", "Nije mi jasno kako prethodni vlasnik nije osetio smrad truleži", "Ja čistim ventilacijske otvore na svakih šest meseci, uvek posle leta i posle zime, sezonski, ponekad se tu zaista nađe svašta", "Zapanjen sam da je galeb bio bukvalno mumificiran, to nije mala ptica uopšte i vrabac pa bi smrdeo", "Bravo za Ejmi koja je otkrila najveću tajnu nove kuće", samo su neki od mnogih komentara.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track