U CELIBATU SAM ZATO ŠTO SAM PRELEPA: Frajeri me se plaše, a kad vide OVO, pobegnu glavom bez obzira (FOTO)
Foto: Instagram

SADA JE NA MUKAMA

U CELIBATU SAM ZATO ŠTO SAM PRELEPA: Frajeri me se plaše, a kad vide OVO, pobegnu glavom bez obzira (FOTO)

Žena -

Švedska manekenka kaže da nije bila na dejtu niti je spavala s muškarcem dve godine. Razlog? Kaže da je se frajeri boje jer je prelepa.

"Nisam u celibatu svojom voljom, samo ne mogu pronaći pravog tipa", kaže za Metro 37-godišnja Amber Svithart Džohansen. Iako je na Instagramu prati 500 hiljada ljudi od kojih joj se mnogi javljaju u DM, Amber kaže da upravo njen posao i lepota odbijaju potencijalne udvarače u stvarnom životu.

"Nisam bila na dejtu niti sam imala seks dve godine. Moj seksualni nagon je još uvek jak... Masturbiram svakodnevno. Moj posao koči moj ljubavni i seksualni život, a većina muškaraca se boji da mi priđe. Poslednji put kad sam pokušala da organizujem dejt, tip mi je otkazao u poslednjem trenutku. Iskreno, mislim da je bio prestrašen mojim uspehom i lepotom", teši se Amber.

"Muškarci su mi govorili da me ne shvataju ozbiljno i da bi im bilo neprijatno kad bi bili sa mnom. Pokušala sam s aplikacijama za dejt, ali izgleda da momci misle da je to lažni profil ili pronađu moj 18+ online sadržaj pre dejta... Osećam da su više zainteresovani za spavanje sa mnom nego za stvarno upoznavanje ko sam", požalila se.

Ipak, kaže da se nada da će ljubav i nju prinaći.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track