VISOKA SAM 157, A MOJ DEČKO 2 METRA I NOSI ME KAO BEBU: Svi se pitaju kako imaju INTIMNE ODNOSE, a evo kako oni REAGUJU (FOTO)
Foto: TikTok/thedylanporter

NJIMA NE SMETA

VISOKA SAM 157, A MOJ DEČKO 2 METRA I NOSI ME KAO BEBU: Svi se pitaju kako imaju INTIMNE ODNOSE, a evo kako oni REAGUJU (FOTO)

Žena -

Par s razlikom u visini od 48 cm deli s pratiocima zajednički život, ostavljajući mnoge zaprepašćenima. Ešlin Biskof i Dilan Porter žive u Americi i na društvenim mrežama zbijaju šale o svojoj vezi.

U videima pokazuju kako Dilan često podiže Ešlin da vidi gde ima mesta u njihovom zajedničkom stanu kojima ona ne može da pristupi zbog svoje visine. U jednom snimku ju je s lakoćom podigao do vrha frižidera, dok je ona obmotala noge oko njega poput malog deteta koje se nosi na spavanje.

Par je takođe pokazao kolika je razlika u veličini njihove odeće i cipela. Dilan je podelio i fotografiju na kojoj stoji sa svojim tatom, mamom i Ešlin - dokazujući da gen za njegovu visinu jasno postoji u njihovoj porodici. Njegov tata je visok 198 cm, a njegova mama 183, ostavljajući Ešlin poslednjom u nizu.

Dilan i njegova devojka tvrde da im razlika u visini ne znači puno, ali čini se da su mnogi pratioci fokusirani na to.

Čini se da im visina dobro dođe kada je u pitanju čišćenje stana, jer Dilan može podići Ešlin s takvom lakoćom da ona može očistiti i najteža mesta u domu, uključujući ventilacijske otvore klima uređaja, prenosi The Sun.

Dilan
foto: Printskrin/Tiktok

Kritičari često tvrde da je razlika u visini problem, dok drugi postavljaju pitanje kako par ima intimne odnose.

- Čudni su mi visoki muškarci s niskim devojkama - komentarišu.

- Čudno je jer izgleda kao da je ona njegovo dete kada je on podiže - primećuju neki.

- Razlika u visini trebala bi biti nezakonita - pisali su.

Uprkos negativnim komentarima, čini se da veza para dobro napreduje jer su se ranije ove godine uselili u zajednički stan.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track