SVI SU DRHTALI OD STRAHA GLEDAJUĆI ŠTA SE DEŠAVA NA LITICI! O ovom venčanju bruji ceo svet! Mladenci učinili strahovitu stvar!
Foto: Printscreen

VIDEO

SVI SU DRHTALI OD STRAHA GLEDAJUĆI ŠTA SE DEŠAVA NA LITICI! O ovom venčanju bruji ceo svet! Mladenci učinili strahovitu stvar!

Žena -

Sve više maldih parova odličuje se da venčanje upriliče na najneobičnijim mestima. Podvodna venčanja odavno su hit, kao i izgovaranje sudbonosnog da u balonu. Mnogi mladenci žele da od svog venčanja naprave autentičan događaj koji će pamtiti ceo život. U želji da drugačiji od drugih i da ulazak u brak bude za njih nezaboravno iskustvo, pa i avantura sve više parova se odlučuju na neobične destinacije i načine proslavljanja ulaska u brak.

Jedan od takvih parova se odlučio za vrlo hrabar potez. Nevesta i mladoženja su svoje venčanje organizovali na 121 metar iznad zemlje i to na mreži koja je poput paukove visila iznad klanca. U snimku koji ledi krv u žilama Rajan i Kim stoje na mreži koja visi iznad provalije u prisustvu matičara i dvoje kumova.

Mreža nalik na paučinu na kojoj su stajali i izgovorili sudbonosno "da" bila je raznim bojama, pa je bila nesvakidašnje iskustvo ne samo za mladence već i za sve one koji su ovu scenu posmatrali sa strane. Snimak mladog bračnog para postao je hit na internetu a mnogi su im odali priznanje za hrabrost i odvažnost da se odluče na ovaj čin.

- Ovo nikad neću biti ja.

- Ovo definitivno neću biti ja. Onesvestila bih se pre nego bi venčanje počelo.

- Prestravljena sam sestre i braćo od samog pogleda na ovo.

- Zamisli uradiš ovo a onda ti partner ili partnerka pokaže da to nije vredelo, pa se razvedeš.

- Nadam se da će moj san da se obistini.- bili su neki od komentara.

venčanje
foto: Printscreen

Mnogi su mladencima poručili da ne rizikuju živote i da su mogli da se venčaju i na jednostavniji način. Drugi su im poručili kako je zaista potrebna hrabrost za ovakav poduhvat.

Rajan i Kim su inače profesionalni sleklajneri zbog čega nisu ni imali problem da vise na mreži u vazduhu. Sleklajn je jedna vrsta ekstremnog sporta kada čovek ili žena hoda na žici koja je zategnuta na velikoj visini. Profesionani sleklajneri izvode izazovne i zahtevne trikove na užetu a to podrazumeva veliko iskustvo i usavršene tehnike.

(Kurir.rs/Srećnarepublika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track