"GASI SVE, UMRLA SAM!" Mladenci krenuli da se slikaju, ali ih sačekala scena kao iz crtaća: Pacov i besni čovek sa metlom! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

urnebes

"GASI SVE, UMRLA SAM!" Mladenci krenuli da se slikaju, ali ih sačekala scena kao iz crtaća: Pacov i besni čovek sa metlom! (VIDEO)

Žena -

Mladenci iz Trogira krenuli su u potragu za savršenim kadrom za fotkanje, a baš kad su mislili da su ga pronašli, ulicom je protrčao pacov, a odmah za njim i besni čovek sa metlom.

Mladence je snimao Studio Gašpar, a uz snimak koji je objavio na svom instagram profilu, prigodno naslovljenu "Kad mladenka sretne miša", napisali su kako su napokon pronašli uličicu u kojoj nema turista kad je iz sporedne uličice u kadar uleteo pacov, pa za njim jedan ljutiti čovek, a za čovekom maltezer, za kojim je dotrčala i vlasnica.

pacov
foto: Printscreen/Facebook

Kad je ugledala prizor, mlada je okrenula glavu, pa su mladenci i fotograf krenuli drugim smerom. Fotograf je dodao kako je pacov uspešno izbegavao metlu pa zaključio: "Ne bih se čudio da je još živ."

Komentari ispod snimka su bili pozitivni, a mnogima je ovo bila urnebesna scena.

pacov
foto: Printscreen/Facebook

"Gasi sve, umrla sam!", "Haha, top", "Već zamišljam fotku mlada vrišti, beži od miša, a mladoženja kraj nje s metlom ga ganja da ga ulovi", "Ovo je sve, čudi me da je mlada ovako mirna", su samo neki od komentara.

(Kurir.rs/Index.hr)

Bonus video:

01:35

ČUDO OD DETETA! Mlada Kineskinja sa samo 13 godina debitovala na međunarodnom takmičenju u VRATOLOMNOJ SPORTSKOJ DISCIPLINI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track