VARAO SAM ŽENU 11 GODINA! Priznao sve, pa otkrio detalje iz ISKUSTVA: Ovo je 7 znakova koji ukazuju na to da vaš suprug ima aferu!
Foto: Profimedia

prevara

VARAO SAM ŽENU 11 GODINA! Priznao sve, pa otkrio detalje iz ISKUSTVA: Ovo je 7 znakova koji ukazuju na to da vaš suprug ima aferu!

Žena -

Muškarac je bio neveran svojoj ženi više od jedne decenije i sada upozorava žene na sedam znakova na koje treba da paze. Otac troje dece iz Britanije (40) krije svoj identitet iza pseudonima 'Dark Horse' i otkriva da je varao tokom svog 11-godišnjeg braka.

Za svoju suprugu, on tvrdi da je mogla biti mudrija u vezi sa njegovim vanbračnim aktivnostima, jer priznaje da je bilo očiglednih ponašanja koje je mogla uočiti - da je htela.

par, prevara, posao, afera
foto: Profimedia

- Istina je da svi ostavljamo tragove - priznao je on, upozoravajući da je to često slučajno, a ako niste pravi profesionalac u tome, velike su šanse da ćete ostaviti 'mrvice'.

Pratite 'tehničku stazu'

Prvo, Dark Horse kaže da će muškarac varalica ostaviti 'tehnički trag', jer je gotovo sigurno da se dopisuje sa svojom ljubavnicom ili ljubavnicima preko telefona ili laptopa. Varalica kaže da ne morate čak ni da njuškate mejlove ili poruke, ali će vaš partner odjednom postati izuzetno zaštitnički nastrojen prema svom telefonu ili računaru ako se tamo čuvaju inkriminišući dokazi.

Odjednom je postao radoholičar

Drugo, muškarac kaže da žene treba da budu sumnjičave ako se njihov muškarac iznenada zalepi za njihove uređaje pod maskom 'radnog projekta'.

raskid, prevara, veza
foto: Profimedia

- Važno je uzeti u obzir širi kontekst, odnosno da li je na delu zaista značajan projekat; da li je nedavno promenio posao ili ulogu... Iako je važno ne prenagliti zaključke, uočavanje obrazaca i traženje nedoslednosti mogu dati dragocene uvide – ističe on.

Smanjen seksualni nagon, bez objašnjenja

Smanjenje želje muškarca za seksom je još jedan znak i značajne zabrinutosti. – Ipak, vredi napomenuti da na intimnost mogu uticati mnogi faktori, uključujući stres, zdravstvene probleme ili depresiju – naveo je Dark Horse, rekavši da sam znak ne mora da znači da je muškarac neveran, ali kada su te promene u intimnosti praćene drugim sumnjivim ponašanjima, oni mogu biti zlokobniji, dodaje on.

Zaboravljanje važnih datuma

On takođe navodi da je zaboravljanje važnih datuma poput vašeg rođendana ili godišnjice još jedna zabrinjavajuća okolnost i znak da se udaljava od vas.

Pratite trag novca

Još jedan sumnjiv znak se odnosi na finansije, a on kaže da se dokazi o aferi često mogu videti na izvodima iz banke. Iako mnogi varalice mogu koristiti sopstvene kreditne kartice da prikriju svoju potrošnju, sumnjivi troškovi će se verovatno pojaviti i na zajedničkim računima.

prevara, afera, preljuba
foto: Profimedia

– Finansije u odnosima mogu biti složene, a ponekad ti troškovi mogu biti opravdana iznenađenja ili lična zadovoljstva – rekao je on. Međutim, dosledan obrazac neobičnih troškova može biti upozorenje.

Ne može da zadrži svoju priču

On savetuje opreznim ženama da paze na 'bele laži' i nedoslednosti u bilo kojoj od priča svog partnera.

- Ako primetite da se muči da održi priču, često menja detalje priče ili se brani kada je suočen sa nedoslednostima, možda je nešto drugo ispod površine - upozorio je on.

Stalni izgovori

Na kraju, Dark Horse savetuje ženama da budu oprezne ako se njihov muškarac iznenada izvinjava za sve i svašta. Kaže da je to znak da je čovek prevario i oseća kajanje zbog svog ponašanja.

par, prevara, varanje, afera
foto: Profimedia

- Mogao bi da postane neobično pažljiv, obasipajući vas poklonima, komplimentima ili naklonošću iz vedra neba - objašnjava on. Ova prekomerna kompenzacija može biti pokušaj da se ublaži lična krivica ili da vas odvrati od svih sumnji koje možda imate - izveštava NIP.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track