12 GODINA ŽIVELA U CELIBATU! Rijaliti zvezda: Plašila sam se da će boleti! Gledala sam drugarice i vežbala odnose na podu!
Foto: Instagram/julietteherrera_

nije joj bilo lako

12 GODINA ŽIVELA U CELIBATU! Rijaliti zvezda: Plašila sam se da će boleti! Gledala sam drugarice i vežbala odnose na podu!

Žena -

Nakon putovanja u Indiju, gde je upoznala ženu koja ju je "prosvetlila", Džulijet Herera (37) iz Australije je sama sebi obećala da će se uzdržavati od intimnih odnosa.

- To se promenilo kad sam upoznala tu ženu. Molila se za mene i doživela sam lepo iskustvo sa Bogom. Tako je započelo moje versko putovanje. Odlučila sam da prestanem da uzimam opojne supstance i alkohol, da se uzdržavam od intimnih odnosa i da potpuno promenim svoj karakter - ispričala je Džulijet koja je postala poznata javnosti nakon pojavljivanja u australijskom rijalitiju "Neženja".

Priznala je da joj mnogi muškarci nisu verovali da živi život bez intimnih odnosa.

- Kad bih muškarcima rekla 'Ništa od odnosa', ostavili bi me. Počela sam sama sebe da pitam: 'O Bože, zašto me niko ne čeka? Nisam li dovoljno dobra?'. Godine su prolazile, pet godina celibata, osam godina celibata, deset godina celibata... - prisetila se.

Kako je vreme odmicalo, u glavi su ponovo počele da joj se motaju misli o muškarcima i vođenju ljubavi. Pronašla je dečka, ali se zabrinula hoće li intimni odnos nakon 12 godina uzdržavanja biti bolan.

- Imala sam osećaj kao da sam devica. Konačno imam dečka i aktivna sam, ali trebalo je da se naviknem na odnos nakon toliko godina. I dalje se osećam kao devojka koja je tek počela to da radi - rekla je Džulijet, priznajući šta je radila da bi to postigla.

- Morala sam da tražim lekcije od prijateljica i gledam sadržaje za odrasle kako bih bila mentalno spremna da pred nekim budem gola. Gledala sam prijateljice koje su snimale kako se to radi, pokrete... Čak sam i sama tako vežbala na podu - rekla je Džulijet.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track