TUŠIRAM SE JEDNOM NEDELJNO I TAKO ŠTEDIM NOVAC: Šokirala detaljima o svojoj HIGIJENI! Sakupila hiljade funti, ali ne brine o sebi!
Foto: Printscreen/Facebook

kupuje odeću 1 u 18 meseci

TUŠIRAM SE JEDNOM NEDELJNO I TAKO ŠTEDIM NOVAC: Šokirala detaljima o svojoj HIGIJENI! Sakupila hiljade funti, ali ne brine o sebi!

Žena -

Nikola Hauard se tušira ​​samo jednom nedeljno. Ova 52-godišnjakinja iz Bekslihita u Velikoj Britaniji nosi odeću četiri ili pet puta pre nego što je opere i čak ima kutiju praška za veš iz 2021. Nikolin štedljiv način života smanjio je njen račun za vodu na 45 funti za pola godine uprkos curenju vode - što ju je koštalo samo 7,50 funti mesečno.

- Počela sam da se manje tuširam zbog dermatitisa. Moja koža je toliko osetljiva da se jako ljuštila da bih dobila perut. Ali i ja sam počela da primećujem finansijske prednosti - rekala je Nikola za MailOnline.

Ona tvrdi da joj boce šampona, balzama i sapuna traju do tri meseca i da su joj pametne navike verovatno spasile hiljade funti tokom godina. Nikola je rekala da se tuširala tri puta nedeljno, ali je otkrila da joj je koža počela da „opada“ od peruti.

- Živim sama tako da ne trošim puno vode. Imam porodičnu mašinu za pranje veša koju koristim dva puta mesečno - rekla je ona. Ali u kuhinji ona koristi mašinu za pranje sudova svakih nekoliko dana umesto da ručno čisti prljavo posuđe. Usred krize troškova života, Nikola štedi novac i kupovinom nove odeće svakih 18 meseci.

- Ne volim brzu modu i ne kupujem odeću koja će trajati. Posedujem odevne kombinacije koje sam kupovala pre dve do devet godina - rekao je Nikola.

- Kupujem ono što mi treba i nisam od onih koji će tu i tamo trošiti novac na odeću.

Da bi dodatno sačuvala svoj novac, ona traži žute etikete u supermarketu, na veliko kupuje sastojke za pripremu obroka i osigurava da je frižider napunjen hranom. Nikola, koji pomaže ženama da žive zdravije, kupuje i jeftinije komade mesa koji su savršeni za sporo kuvana jela i izbegava brzu hranu, testenine i pirinač.

(Kurir.rs/DailyMail)

Bonus video:

02:21

SVI MISLE DA JE OVA BOLEST ISKORENJENA, A VREBA NA SVAKOM KORAKU! Simtom je svrab, ali češanje pogoršava stvar HIGIJENA PRESUDNA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track