OVU RUŽNU NAVIKU MUŠKARACA ŽENE NE BI TREBALO DA OPROSTE: Devojka pokrenula lavinu: "Ako mi možemo da se sređujemo MOŽETE I VI!"
Foto: Profimedia

hit priča

OVU RUŽNU NAVIKU MUŠKARACA ŽENE NE BI TREBALO DA OPROSTE: Devojka pokrenula lavinu: "Ako mi možemo da se sređujemo MOŽETE I VI!"

Žena -

Ekstremno niski standardi koje postavljamo za mušku higijenu samo su još jedan u nizu dvostrukih standarda koji postoje u heteroseksualnim vezama.

Svi moji prijatelji ulažu mnogo truda u pranje i ulepšavanje intimnog mesta pre seksa. To uključuje stvari poput laserskog uklanjanja dlaka, tuširanja i slično, rekla je Nadia Bokodi, dodajući da mnoge žene takođe mole svoje muškarce na Redditu da prestanu da ostavljaju smeđe tragove na svojim gaćama.

Pranje veša
foto: Profimedia

- Nažalost, većina žena sa kojima sam razgovarala rekla je da imaju partnera koji je u jednom trenutku rekao da tamo dole ne mirišu, iako održavaju ličnu higijenu na nivou koji bi mnoge muškarce postideo - kaže Nadia .

Ono što joj najviše smeta u ovoj situaciji je što se žene za tako nešto izvinjavaju i tako ponovo preuzimaju krivicu, kao i u mnogim drugim aspektima veze, i dozvoljavaju svojim muškarcima da se ne peru pre seksa. Ona kaže da je to odvratno.

Muškarac, Higijena, umivanje
foto: Shutterstock

Ona je o ovoj temi govorila potaknuta istraživanjem koje je pokazalo da samo 84 odsto muškaraca smatra da je pranje ruku posle toaleta "izuzetno važno", dok 91 odsto žena tako misli, piše The Sun.

- To treba da se promeni i žene više ne bi trebalo da dozvoljavaju svojim muškarcima da se izvlače sa ovom gadnom navikom, odnosno lošom higijenom, već da ih teraju da se pravilno peru - zaključila je ona.

(Kurir.rs/24sedam.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track