"UMESTO POKLONA, URADITE OVO" Mladenci BEZ BLAMA tražili od zvanica NEČUVENU STVAR, a onda je usledio BRUTALAN ODGOVOR (VIDEO)
Foto: Profimedia

baš nezgodno!

"UMESTO POKLONA, URADITE OVO" Mladenci BEZ BLAMA tražili od zvanica NEČUVENU STVAR, a onda je usledio BRUTALAN ODGOVOR (VIDEO)

Žena -

Manje od mesec dana pre svog velikog dana, mladenci su osmislili pametnu šemu za izbegavanje neočekivanog troška.

Naime, budući muž i žena dobili su kaznu za prebrzu vožnju, a pozvali su goste da im umesto poklona plate ovaj iznenadni trošak.

"Svadba je za 26 dana, tajming ne može biti bolji", sarkastično je napisala buduća mlada Anabela iz Ostina u Teksasu u svojoj objavi na TikToku. U videu se vidi budući mladoženja i listić za kaznu u iznosu od 231 dolara, što je oko 200 evra.

"Slobodno nas podržite", dodala je u naslovu.

kazna, TikTok
foto: Printscreen/TikTok

U viralnom videu, koji je skupio više od 400 hiljada pregleda, Anabel je zumirala budućeg supruga Džejmsa i napisala "POMOZITE", besramno moleći za finansijsku pomoć.

Uprkos nekonvencionalnosti poziva para na akciju, mnogi korisnici na društvenim mrežama obasuli su zaljubljene ptičice osudama za njihov lukav trik da izbegnu plaćanje kazne iz vlastitog džepa.

"Sramota, drugi da plaćaju vašu bahatost", "Mene bi bilo blam", "Mole za pomoć, a znaju šta sledi ako ne poštuju zakone", "Ovo je totalno glupo", neki su od komentara, a bilo je onih koji su ih podržali:

@imthatgurlneb @The Knot can we add the state of oklahoma to our registry? feel free to support james in his down bad era on the knot at Annabelle and James’s Wedding Registry. #2023wedding #speedingticket #downbad #theknot #weddingregistry #weddingplanning #sendhelp #oklahoma #texas #sendcash #weddingseason ♬ Mia & Sebastian’s Theme - Justin Hurwitz

"Ovo je svadbeni poklon koji bih i ja tražio za sebe", "Ovo je urnebesno i genijalno", "I ja ću učiniti ovo sa svojom kaznom za slanje poruka i prebrzu vožnju”.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

03:47

VISOKA SAM I RAZVIJENA, PRIJA MI KADA JE MOG BROJA! Glumica otkrila: Bila sam mnogo srećna što mi je RAŠA BUKVIĆ PARTNER

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track