RODITELJI SA DECOM SELI U RESTORAN PA DOŽIVELI OGROMNU NEPRIJATSNOST: Gazda je ZBOG OVOGA porodicu kaznio sa oko 6000 dinara!
Foto: Printscreen

da li biste pristali na ovo?

RODITELJI SA DECOM SELI U RESTORAN PA DOŽIVELI OGROMNU NEPRIJATSNOST: Gazda je ZBOG OVOGA porodicu kaznio sa oko 6000 dinara!

Žena -

Jedan restoran u Džordžiji je dugo imao dodatnu naknadu za roditelje sa „loše vaspitanom“ decom. Sada privlači pažnju na društvenoj mreži „Redit“, jer je jedna žena sa Floride ispričala kako je njena porodica ukorena za loše roditeljstvo.

Restoran u Džordžiji dodaje do 50 dolara na račun ako njegovi gosti nisu u mogućnosti da umire svoju decu tokom boravka u restoranu​​​​​​. Dugogodišnja praksa restorana „Toccoa Riverside“ je uzburkala internet zbog naknade koja je namenjena isključivo onima za koje se smatra da ne mogu da kontrolišu svoju decu, piše „Miror“.

Objašnjavajući da naplata postoji već duže vreme, vlasnik restorana Tim Rihter rekao je da je počeo to da naplaćuje tokom pandemije korone. Meni ovog restorana je postao popularan na „Reditu“, a originalna objava postala je viralna. Međutim, korisnici su primetili da nije naveden tačan iznos.

Upozorenje je postavljeno na dnu menija i glasi: „Doplata za odrasle: Za odrasle koji nisu u stanju da kontrolišu decu $$$." Ovo upozorenje možete pronaći zajedno sa menijem restorana na njihovoj veb stranici. Rihter je rekao da nikada nije morao da koristi to kao motivaciju za roditelje da kontrolišu svoju decu.

I sve je bilo u redu dok nije u restoran ušla porodica sa decom za koju je rekao da su stalno „trčala po restoranu.“. Majka, Lindzi Landman, u početku je mislila da se vlasnik šali kada ju je obavestio o naknadi. „Deca su sedela na jednom kraju stola i bila su dobra“, rekla je ona.

Tako Riversajd
foto: Printscreen

Ona je bila u restoranu sa suprugom i još četiri porodice. Ukupno je bilo 11 dece od 3 do 8 godina. Kada su završili jelo i spremali se da pođu, vlasnik je prišao i najavio da će dodati 50 dolara (oko 6000 dinara) na svaki račun za tim stolom. On je naveo razloge – deca su bila „preglasna” i „trčala su napolju”.

Suprug ove žene je pre nedelju dana objavio recenziju na Guglu dajući restoranu jednu zvezdicu. Na „Tripadvisoru“, restoran „Toccoa“ ima ocenu 3,5 od 5 zvezdica za sada, uprkos viralnim objavama.

Vlasnik restorana je rekao da ih je samo upozorio na doplatu i da im nije dodao 50 dolara na račune.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

00:39

KADA DOĐETE U RESTORAN, OBAVEZNO OVO PITAJTE KONOBARA prof. dr Perišić o unosu plastike: Deco, igrajte se sa drvenim igračkama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track