OBRISALA NOS NOVČANICOM OD 500 EVRA I KUKA ŠTO JE NE VOLE! Devojka LOTO dobitnika zgrozila svet: Hejteri radite šta volite! VIDEO
Foto: Printscreen

BAHATO

OBRISALA NOS NOVČANICOM OD 500 EVRA I KUKA ŠTO JE NE VOLE! Devojka LOTO dobitnika zgrozila svet: Hejteri radite šta volite! VIDEO

Žena -

Devojka koja se na Instagramu predstavlja kao Kendis (36), a koja danas uživa u izobilju jer izlazi sa Kursatom Jildirimom, čovekom koji je svojevremeno osvojio oko 10 miliona evra na nemačkoj lutriji, šokirala je mnoge svojim ponašanjem jer je uzela 500 evra i novčanicom obrisala nos.

Tim gestom, Kendis je očigledno htela da poruči svim hejterima da par ne treba da pogađaju zlonamerni komentari koje čita ispod objava na Instagramu, ali je izazvala kontraefekat i novu lavinu osuda.

- Svet je tako zao prema meni. Svi me nerviraju. Internet me mrzi! - rekla je i prekrila oči i nos novčanicama koje joj je njen ljubavnik gurnuo u ruke tokom prilično bizarne internet emisije.

- Hejteri, radite ono što volite. A vi ostali, ne shvatajte ovo previše ozbiljno - napisala je devojka, koja inače radi kao policajac, uz video.

Na njenu nesreću, kao što smo već spomenuli, njena objava je samo izazvala nove osude i izazvala pitanje da li misli da je dobro igrati se novcem, nečijom platom, dok je toliko sirotinje oko nas.

Podsetimo, Kursat Jildirim se medijski istakao pre tačno godinu dana, nedugo nakon što je na lutriji 24. septembra 2022. osvojio nešto manje od deset miliona evra. Sin turskih migranata i bivši radnik u fabrici čelika, odmah je dao otkaz i posvetio se kupovini, hvaleći se na Instagramu da je nabavio Ferari 448 Pista i Porše S kabriolet. Kupio je sebi i skupi sat i svoj omiljeni kafić, a tokom razgovora za Bild je napomenuo da želi da se srećno zaljubi i nađe nekoga sa kim će proputovati svet. U međuvremenu mu se želja očigledno ostvarila, pronašao je Kendis, a sada mašta kako će postati glumac.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

01:29

SAŠA MATIĆ IMA TAJNI BIZNIS U KOJI ULAŽE ENORMAN NOVAC! Pevač šokirao: Završavam im neke stvari koje oni ne mogu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track