BARBARA IMALA SVADBU SA 2.000 ZVANICA: Sve prštalo od LUKSUZA, veselje je trajalo 4 dana i noći, a ovaj običaj ŠOKIRAO MLADU!
Foto: Printscreen

foto

BARBARA IMALA SVADBU SA 2.000 ZVANICA: Sve prštalo od LUKSUZA, veselje je trajalo 4 dana i noći, a ovaj običaj ŠOKIRAO MLADU!

Žena -

Mlada šibenska uspešna preduzetnica Barbara Maheshwari i njen suprug Indijac Aman venčali su se tri puta. Prvi put pre četiri godine službeno u Zagrebu ,samo pred matičarom, porom narednog leta u Šibeniku, u šibenskoj katedrali, a potomi u Indiji.

Svoje treće venčanje napravili su prema tradicionalnim indijskim običajima, na ceremoniji koja je trajala četiri dana i imala preko 2.000 zvanica. Na toj posebnoj proslavi uživala je Barbarina porodica, rodbina i prijatelji koji su bili obučeni u tradicionalnu odeću. Ispoštovali su sve rituale od toga da su sve žene morale da uoči venčanja oslikavaju ruke kanom, pa sve do tradicionalnih plesova.

- Ja u šali volim da kažem da imam 29 godina i da sam se udala tri puta - rekla je Barbara gostujući u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska".

- Venčanja u Indiji su spektalukarna, nemam reči kojima bih to opisala. Svaki dan je drugačiji i svaki dan ima potpuno drugačiju prostoriju i uređenje. Prvi dan je bio kao šator, na otvorenom, na travi gde stane preko 2.000 ljudi. Sledeći dan se putovalo u drugi grad i imali smo celo ostrvo za našu svadbu na kojem se slavilo. Svaka zvanica imala je svog batlera na tom slavlju. Fotografisanje je trajalo 3 sata i ja sam dobila upalu mišića na licu od smejanja - ispričala je Barbara.

Objasnila je da su njeni roditelji na početku bili zbinjeni kad im je rekla za svoju vezu sa Amanom.

- U početku su bili malo iznanađeni, nisu se snašli kako da se prilagode kulturi. Ali kako su ga upoznacali s vremenom, mislim da moji roditelji sada više vole Amana nego mene - kroz smeh je rekla Barbara.

Jedan od običaja i njoj samo je bio posebno neobičan i potpuno stran, a to je da pre venčanja mladenci idu kod astrologa.

- Kada nas je Amanova mama odvela kod astrologa, on je rekao da smo mi najgora ljubavna kombinacija koju je video u poslednjih 30 godina. Što je bilo malo zabrinjavajuće, ali mi smo se uzeli i srećni smo - naglasila je Barbara.

Nesvalidašnji mladi bračni par, koji se upoznao u Londonu, pre tri godine se preselio u Zagreb i za sada nameravaju dau njemu i ostanu.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:30

UDALA SAM SE I NIŠTA SE NIJE PROMENILO MEĐU NAMA, SVE ZBOG OVOGA! Danica Krstić otkrila kakvo razmišljanje može da očuva brak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track