"REKLA SAM ĆERKI DA SE BOGATO UDA!" Iskrena ispovest majke mnoge šokirala: "Lažete sebe, ako mislite da NOVAC ne kupuje sreću"
Foto: Profimedia

ovo je razlog

"REKLA SAM ĆERKI DA SE BOGATO UDA!" Iskrena ispovest majke mnoge šokirala: "Lažete sebe, ako mislite da NOVAC ne kupuje sreću"

Žena -

U kolumni za "Daily Mail" Karen Karbric objasnila je zašto je rekla svojoj ćerki da treba da se uda bogato, jer kako je napisala: "Svi koji tvrde da novac ne može da kupi sreću, lažu sami sebe".

Moja ćerka Lara ima 17 godina i već je laserski precizno osmislila svoju budućnost. Čak je napravila na Pinterestu nalog na kojima pronalazi sve što želi za svoje buduće venčanje - željene lokacije, dekoracije, venčanicu...

ćerka, Majka
foto: Shutterstock

Nema šale sa njom. Već zna da će imati dvoje dece i kako će se zvati.

Možda ne zna kako izgleda njen budući muž, zapravo, ne zna ništa o njemu, ali jedno zna - stanje na njegovom bankovnom računu.

Bestidna je u svojoj odluci da se bogato uda. I bez obzira šta drugi misle o njenom cilju i željama jer je doživljavaju kao nesrećnu devojku kojoj je samo novac na pameti, ja sam na njenoj strani.

Da me ne shvatite pogrešno, nisam joj rekla da legne i da ne radi ništa, i da samo čeka da se dobro uda. Pohađa najbolju privatnu školu i ima sve petice. Svoju obrazovnu lestvicu je postavila visoko jer želi da upiše najbolji mogući fakultet. Velika joj je želja da se upadne u "magični krug" pravnih londonskih firmi u kojoj je elita.

Chalise Smith, Čelis Smit, Kejtlin Munjoz, majka, ćerka, surogat majka
foto: Instagram/eight_is_great

Razlog zašto želi da u se ovoj sferi ostvari je, pa, pronalazak obrazovanog i ultra bogatog muškarca. Ponekad toliko ide daleko, pa tvrdi kako će se udati za direktora ili vlasnika firme. Ko sam ja da je sprečavam? Tu sam da je 100 odsto podržim.

Svaka majka želi najbolje za svoju ćerku. Svi koji kažu da novac ne može da kupi sreću, lažu sami sebe. Prokleto može da je kupi.

Govorimo sebi ove zastarele priče samo da bismo opravdali trenutnu situaciju u kojoj se nalazimo. Naravno da možeš da imaš novac i ljubav. Novac omogućava da priuštite stvari koje vas čine srećnim. Imam prijatelje koji su neverovatno bogati, ali nisu srećni u svom braku. Ali isto tako imamo prijatelje koji žive u iznajmljenim stanovima, kreditima i dugovima, koji takođe nisu srećni u braku.

Trenutna svetska kriza sve nas je naterala da razmišljamo kako ćemo da se snađemo i kako ćemo da preživimo. Danas je jako teško kupiti sopstvenu nekretninu, teško je doći do dobrih kola i jako je teško izdržavati porodicu.

Majka teši ćerku, ćerka, majka
foto: Shutterstock

Znam da sam napravila grešku sa svojim prvim suprugom jer sam bila vođena srcem, a ne glavom. Moj bivši muž nije imao "prebijenog dinara" kada sam ga upoznala 2004. godine. Poreklom je iz Amerike i preselio se u Veliku Britaniju. Počeli smo da živimo zajedno i zatrudnela sam sa Larom.

Radila sam tri posla, imala sam malo dete i bila sam iscrpljena. Moj suprug je radio istovar-utovar robe. Nismo bili ni srednja klasa.

Kao što rekoh, radna etika nam je porodično važna. Napredovala sam na poslu i već u kasnim dvadesetim imala sam tri kuće, a danas stan u Dubaiju.

Novac će mojoj ćerki neće samo obezbediti životnu udobnost jer dobiće ono najbitnije - izbor, mogućnost da bira.

Srećna sam što želi da napravi korak na društvenoj lestvici. Šta god da drugi imaju da kažu, novac zaista vrti gde burgija neće.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

01:45

10 PUTA SAM SE PREDOZIRAO I BIO POTPUNO MRTAV! Glumac Feđa Štukan otvoreno progovorio o heroinu, ratu, smrti i ZAGROBNOM ŽIVOTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track