"MUŽEVI NE MOGU UVEK DA NAS RAZLIKUJU, ZVUČIMO ISTO" Ove bliznakinje liče kao jaje jajetu i žele da imaju SVE IDENTIČNO (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/toxtwins

neverovatna priča

"MUŽEVI NE MOGU UVEK DA NAS RAZLIKUJU, ZVUČIMO ISTO" Ove bliznakinje liče kao jaje jajetu i žele da imaju SVE IDENTIČNO (VIDEO)

Žena -

Bliznakinje sa Floride dokaz su neverovatne povezanosti među blizancima, u svakom smislu. Ne samo da su obe upoznale svoje muževe istog dana 2014. godine, već su u isto vreme zatrudnele i preselile se u isti kraj.

Stefani Bakman i Semi Novakovski (30) zajedno su studirale na istom fakultetu, a sada rade kao asistentkinje estetskog lekara u Džeksonvilu. Čak su i njihovi zlatni retriveri braća i sestre iz istog legla.

Štaviše obe biraju i iste stvari, imaju isti auto i dele odeću, kao i skoro 100.000 pratilaca na Instagram stranici gde redovno objavljaju zabavne snimke. A posebno privlače pažnju oni u koje su uključeni i njihovi muževi.

Da li će naši muževi izabrati pravu ženu?! Ponovo smo ih stavili na test“, napisale su ispod jedne objave.

„Naši glasovi su veoma slični, naši muževi ne mogu uvek da nas razlikuju jer zvučimo isto“, rekla je Stefani za Džem Pres, dodajući da su čak i njihovi partneri, Džonatan i Džejk, mnogo slični i obojice gaje ljubav prema tenisu i društvenim igrama.

U najnovijem testu, koji je uključivao ispitivanje silueta, Džonatan i Džejk su uspeli da razaznaju svoje žene.

„Većina ljudi misli da je neverovatno što smo toliko bliske i što smo ujedno i najbolje prijateljice od prvog dana. Naravno da postoje i oni koji ne razumeju zašto želimo da budemo toliko slične, i znamo da to definitivno može biti teško razumeti, posebno ako nemate blizanca“, izjavila je Stefani.

Ona je sebe i svoju sestru opisala kao „domaćice“ koje vole da kuvaju, održavaju zdrav način života, dele ambicije želju za karijerom i uživaju da provode vreme sa porodicom.

Semina ćerka Medi ima 2 godine. Stefanin sin, Noa, rođen je tri nedelje kasnije.

„Ako neka od nas odluči da ima više dece, nadamo se da ćemo ih ponovo imati u isto vreme“, otkrila je Bakman.

U međuvremenu, one sa nestrpljenjem iščekuju i svoje kuće bliznakinje – koje bi trebalo da budu gotove do decembra.

Naravno, kuće sa četiri spavaće sobe će imati iste unutrašnje rasporede i zajedničko dvorište kako bi se njihovi psi zajedno igrali.

„Obe smo oduvek sanjale da izgradimo svoje kuće od temelja i dobile smo odličnu priliku da se skućimo blizu posla, naših roditelja i svega ostalog“, dodala je Bakman.

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs)

Bonus video:

03:47

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track