NE MOGU OČIMA DA GLEDAM SVOJU ĆERKU! Majka sve priznala: Ovo nije žena koju sam odgojila, neka svi znaju zašto je se sramim...
Foto: Shutterstock

kaže da je seljanka

NE MOGU OČIMA DA GLEDAM SVOJU ĆERKU! Majka sve priznala: Ovo nije žena koju sam odgojila, neka svi znaju zašto je se sramim...

Žena -

Uvreženo je mišljenje da roditelji uvek treba da vole svoju decu, i obrnuto. Ali život ne ide uvek kako piše u knjigama, a neke porodice se suočavaju sa složenim situacijama kada odnos između roditelja i dece postane toliko dramatičan da se čak pretvara u problem, piše Bright Side.

Takva situacija se dogodila očajnoj mami koja je ispričala svoju priču na Redditu. Zamolila je ljude da je ne razumeju pogrešno i objasnila da voli svoje dete. Ali, priznala je da ne može da podnese da bude u blizini svoje ćerke i u svojoj ispovesti je naziva „skitnica“, i objasnila zašto ima takvo mišljenje o sopstvenom detetu.

deca, baka, žena, kafa, čaj
foto: Shutterstock

Majci jako smetaju neke ćerkine navike. Njenu sada već odraslu ćerku nije briga da li izgleda loše ili smrdi u javnosti, a njenu mamu to jako nervira. Žena je objasnila da ne insistira da njena ćerka mora da bude doterana za odlazak u prodavnicu, pa čak ni da ne nosi pidžamu.

Majka je besna zbog ćerkinog izgleda jer obično nosi prljavu odeću punu fleka i ima masnu kosu jer je ne pere, a najčešće tako izlazi u restorane i prodavnice. Žena je dodala da njena ćerka tvrdi da je „seljanka”. Otkrila je da je odrasla u malom gradu, ali ne na selu.

Očajna majka je istakla da nema ništa protiv sela niti misli da se na selu loše živi, ali je naglasila da njena ćerka nema veze ni sa selom ni sa običajima u toj sredini. Žena je napisala da njena ćerka živi daleko i da su jednom došli da je posete. Njena kuća je prljava i ne izgleda lepo. Mama je objasnila da njena ćerka ima novca za lep život, ali ona bira život u bedi.

Ćerka odbija bilo kakvu pomoć

- Ovo nije devojka koju sam odgajila, a suprug i ja ne možemo da podnesemo da budemo u njenoj blizini. Srce mi se slama. Nije više prijatna za razgovor - otkrila je očajna majka. Ona je uverena da je njeno dete psihički zdravo, jer ne pokazuje znake depresije.

devojka
foto: Alexandra Cristina Negoita / Alamy / Alamy / Profimedia

Odbila je bilo kakvu pomoć oko čišćenja kuće i rekla joj da joj se sviđa ovakva kakva je. Štaviše, kada devojka poseti svoje roditelje, ne pokazuje poštovanje prema njima. Ostavlja prljavo posuđe i svoje stvari svuda razbacane i jede sve što je u ostavi.

- Ne znam zašto se tako promenila. Njen muž nije bio klošar i nepoštovan kada smo se upoznali. Oboje su odustali od izgleda i higijene, a ne znam zašto. Voleo bih da mi se moja ćerka dopada. ali ne mogu da shvatim - završila je svoju priču očajna majka.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

01:44

PRIJAVIO SAM SE I NAŠAO LJUBAV ŽIVOTA Stefan traži da im DRAGANA MIRKOVIĆ bude kuma! Bogdanka stidljivo: Gledaju mama i tata!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track