Najnovije vesti

OTKLONITE BOL U STOPALIMA: Ne morate svakodnevno da se mučite, uradite OVO!
Foto: Daria Kulkova / Alamy / Alamy / Profimedia

OTKLONITE BOL U STOPALIMA: Ne morate svakodnevno da se mučite, uradite OVO!

Žena

Svakodnevno ste u pokretu ili ste čak primorani da zbog posla dugo stojite. Baš zbog toga vas stalno bole stopala i taj bol postaje neizdrživ. Ne znate kako da ga se rešite, da li da menjate obuću, ili imate ravna stopala pa pokušavate vežbama da otklonite neprijatnost. Šta god da je u pitanju, imamo rešenje za vas - akupresurni ulošci sa magnetima!

Ovi ulošci su napravljeni tako da oslanjanjem na njih imate ciljani pritisak na određene tačke na stopalima od kojih je svaka povezana sa nekim organom, a taj pritiak poboljšava cirkulaciju, smanjuje bol i ublažava napetost. Pored toga, magnetni elementi takođe pomažu u da se ublaže ne samo bolovi u nogama, već i leđima, da eliminišete umor, glavobolju, da se izborite sa eventualnim bolovima u želucu, kao i sa brojnim drugim tegobama.

Da li negde kod nas mogu da se nabave ovi ulošci? Da, mogu – ili pozivom na 011/6 888 999 li online OVDE.

ulošci sa magnetima
foto: Promo

Jedna od najboljih stvari kod ovih uložaka je njihova jednostavnost upotrebe. Oni su lagani, fleksibilni i mogu se lako staviti u bilo koju vrstu obuće. To znači da ih možete koristiti tokom celog dana, bez obzira na to da li ste kod kuće, na poslu, po gradu. Ulošci su takođe izuzetno izdržljivi i traju dugo, tako da se ne morate brinuti o tome da ćete morati često da ih menjate. Lako se peru, suše odmah peškirom, a toliko su tanki da vam neće smetati u obući.

Uz akupresurne uloške sa magnetima možete se osloboditi ne samo brojnih tegoba, već na taj način sebi možete poboljšati kvalitet svakodnevnice. Zato požurite da ih poručite već danas – možete to uraditi ili online na OVOJ stranici ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track