ZATEKLA BRINETU KAKO LEŽI PREKO NJENOG NJENOG DEČKA: Skočila je na njih, potom je usledio JOŠ VEĆI ŠOK kada je SKINULA POKRIVAČ
Foto: Printskrin

NESLANA ŠALA

ZATEKLA BRINETU KAKO LEŽI PREKO NJENOG NJENOG DEČKA: Skočila je na njih, potom je usledio JOŠ VEĆI ŠOK kada je SKINULA POKRIVAČ

Žena -

Mnoge devojke sumnjaju u vernost svog partnera, a nevolja je tim veća ukoliko muškarci daju povod za tako nešto. Snimak koji je postao rado gledan na društvenim mrežama je onaj na kome je prikazan muškarac koji leži u krevetu navodno sa drugom ženom. Video počinje upravo tom slikom na kojoj čovek leži u krevetu, a izgleda da je na njemu žena duge tamne kose, dok joj on nešto šapuće i ljubi je.

Situacija ne bi bila dramatična, da u tom trenutku nije naišla njegova devojka, koja je izgleda bila na tuširanju. Devojka još uvek vidno mokre kose ulazi u sobu i zatiče partnera kako brineti koja leži na njemu šapuće nešto. Ova devojka nije mnogo razmišljala, već je reagovala impulsivno, odbrambeno i bez mnogo razmišljanja. Naime, ona je skočila centrirajući glavu nesrećne ljubavnice. Tako je u trenu preskočila naslon od kauča i nogom šutnula potencijalnu devojku u glavu. Ono što je usledilo bilo je nalik scenariju za film.

Devojka koja je agresivno postupila je ostala vidno zapanjena i pomalo razočarana kada je otkrila da se njen dečko samo grubo našalio sa njom. Ona ljutito sedi pored njega i najverovatnije će trebati da prođe dosta vremena da bi mu oprostila ovakvu podmuklost. Mnogi su u komentarima istakli da mora da ju je dečko u prošlosti varao, čim je sklona ovakvom reagovanju, iako su pojedini ošto osudili ovakav oblik agresije čak i prema ljubavnici.

Snimak je samo na Instagramu prikupio 162.000 lajkova.

- Sad je kriv bilo da je varao ili nije.

Krajnje podmukao potez ovog muškarca.

- Ko zna šta je ovaj ranije radio kad mu je devojka odmah skočila navodnoj ljubavnici na glavu.

- Ovako ne bi skočio ni Kung fu panda!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track