KAKO DA SAMI NAPRAVITE NOVOGODIŠNJU JELKU: Ne bacajte 20.000, uz ovaj jednostavan TRIK dobićete praznični duh za SVEGA 350 DINARA
Foto: Profimedia

DETALJNA UPUTSTVA NA VIDEU

KAKO DA SAMI NAPRAVITE NOVOGODIŠNJU JELKU: Ne bacajte 20.000, uz ovaj jednostavan TRIK dobićete praznični duh za SVEGA 350 DINARA

Žena -

Sezona novogodišnjih i božićnih praznika samo što nije počela, a pripreme za praznični duh već su uveliko u toku. Kako su cene sada za sve veće, mnoge domaćice suočavaju se sa problemom da ne znaju kako da se izbore sa povećanim troškovima, pa im je priprema dekoracija posebno teška.

Zato smo se potrudili da nađemo adekvatan način da vam pomognemo da ovu sezonu preživete bez dodatnih troškova, a da vam kuća ipak odiše mirisom Božića i sija u punom sajaju.

jelka
foto: Printscreen

Novogodišnja jelka, koja trenutno košta oko 20.000 dinara, je jedna od osnovnih stvari koje su vam potrevne da biste ovu atmosferu doneli u kuću, a mi vam otkrivamo kako da sami napravite jelku i to jeftino!

Sve što vam treba jeste veliki hamer u crnoj, zelenoj ili beloj boji, koji košta oko 50 dinara, i novogodišnja srma u boji u kojoj želite da vam bude jelka (koja košta oko 100, a trebaće vam 2-3 komada).

Uzmite hamer presavijte ga na pola, a zatim uzmite krojački metar izmerite od ugla hamera koliko hoćete da vam bude visoka jelka. Pomerite metar za 15 stepeni, pa olovkom označite dužinu koju ste izabrali, onda to ponovite za 30 stepeni, pa za 45 i tako dok ne stignete do drugog kraja hamera.

Povežite tačkice linijom, koja će biti polukružnog oblika, isecite višak i zatom urolajte hamer u obliku kupe. Zalepite ivice selotejpom. Uzmite zatim srnu i zalepite je na hamer tako da njom prekrijete svaki delić hamera i dobićete pravu jelku!

Da biste je ukrasili na svoje ukrase dodajte spajalice, malo ih iskrivite i probodite hamer tako da se oni zakače.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:21

PEVAČIMA VEĆ REZERVISANA NOVA GODINA, A SADA OTKRILI GDE ĆE PEVATI! Neki su znali u avgustu, a Čačani će se ZBOG NJEGA OBRADOVATI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track