PLAĆAJU JE DA BUDE BOGATA DOMAĆICA U DUBAIJU, A ONA KUKA: "Moj život je ISCRPLJUJUĆI, ovako izgleda jedan moj običan dan" (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

život bogate domaćice

PLAĆAJU JE DA BUDE BOGATA DOMAĆICA U DUBAIJU, A ONA KUKA: "Moj život je ISCRPLJUJUĆI, ovako izgleda jedan moj običan dan" (VIDEO)

Žena -

Malaika, je svog muža upoznala 2017., a nedavno je na društvenim mrežama podelila kako izgleda tipičan dan u njenom životu.

Žena je otkrila da je plaćena da bude bogata domaćica u Dubaiju. Malaika Raja je mlada Britanka koja je sada bogata domaćica koja živi u Dubaiju. Dane provodi kupujući skupe torbe i jedući u najotmenijim restoranima u okolini, a tvrdi da život ponekad može biti prilično iscrpljujući. Malaika je ranije otkrila da se udala zbog novca i sada tvrdi da ima ultimativni život na koji bi mnogi bili ljubomorni, prenosi The Sun.

Ne samo to, nego je takođe rekla da su ona i njen muškarac Barbi i Ken iz Dubaija. On joj je čak i kupio jarko ružičasti Mercedes sa njenim imenom, vredan više od 200.000 evra, nakon što je rodila njihovog sina koji sada ima godinu dana.

Malaika
foto: Printskrin/Tiktok

U snimku, Malaika je rekla: 'Plaćena sam da budem majka i domaćica'. Dok je odlazila u kupovinu, rekla je: 'Dan u životu domaćice u Dubaiju. Otišla sam u Dubai Mall jer sam trebala da potrošim mesečni džeparac za decembar da kupim nešto dizajnersko. Kad smo krenuli, prva stanica je očito trebala biti Kartier. Stvarno volim Kartier nakit. Imam nekoliko prstena i stvarno želim sebi da nabavim narukvicu, ali nisam sigurna koju odabrati'.

Porodica je zatim otišla na večeru, dok je domaćica nastavila: 'A onda smo krenuli po nešto hrane jer sam bila toliko gladna, samo smo otišli do najbližeg restorana. Dubai Mall restorani su tako elitni da ih iskreno sve volim. Imali smo prekrasan pogled na fontane. Iskreno nisam imala pojma šta naručiti, ali moj sin je bio jako dobar'.

Nakon večere htela je da ode u Dior, ali je bila prevelika gužva, a njen sin preumoran. Međutim, iako Malaikain život mnogima izgleda fantastično, ona je otkrila u drugom videu, da njen život može biti prilično iscrpljujući. Podelila je svoj video s naslovom 'Život domaćice iscrpljuje' i rekla: 'Dan u životu domaćice u Dubaiju. Započela sam dan odvodeći sina na njegov trening. Tako se zabavljao. Trening traje jedan sat, ali se on umori nakon otprilike pola sata, da budem iskrena'.

Malaika
foto: Printskrin/Tiktok

'Onda smo se vratili kući. Na kraju je zaspao držeći ventilator jer mu je bilo tako vruće. Vreme postaje puno toplije u Dubaiju. Izašli smo napolje, on je malo vežbao i hodao pre nego što je zaspao i to je to', prepričava Malaika svoj 'iscrpljujući dan'.

Mnogi su joj u komentarima pisali da je njen muž vara, ali ona im je odgovorila da joj ipak kupuje skupocene stvari te da je 'najbolji tatica ikad' koji je može varati koliko god hoće. Korisnici društvenih mreža bili su zaprepašćeni Malaikainim životnim stilom i brzo su to izrazili u komentarima. Jedna je osoba rekla: 'Ne znam jesam li šokirana ili ljubomorna', a druga dodala: 'Želim džeparac...'.

Malaika
foto: Printskrin/Tiktok

Treći je sarkastično komentarisao: 'Voleo bih da je moj život ovako komplikovan'. Ali, mnogi su bili zgroženi pa je tako neko dodao: 'Ovo je tužno…i materijalistički…', a drugi se nadovezao: 'Danas ljudi rade sve za moć'.

(Kurir.rs/Večernji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track