VERENIK ME JE TOLIKO RAZMAZIO DA SAM GODINU DANA ŽIVELA U HOTELU: Nisam radila BAŠ NIŠTA, a ovako su mi prolazili dani (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

KAŽE DA JE BILO SAVRŠENO

VERENIK ME JE TOLIKO RAZMAZIO DA SAM GODINU DANA ŽIVELA U HOTELU: Nisam radila BAŠ NIŠTA, a ovako su mi prolazili dani (VIDEO)

Žena -

Bilo je savršeno, bila je to najbolja godina u mom životu, treba svi to da probaju, poručuje razmažena devojka koja je živela godinu dana u hotelu s dečkom i nije, kaže, radila ništa.

Oušn Safir odsela je u hotelu sa svojim tadašnjim dečkom, a sada verenikom, a tih 12 meseci je opisala kao najbolju godinu u životu.

- Malo njih može reći da su živeli u hotelu celu godinu, ali ja mogu. Doselili smo se na leto, a onda je došla jesen. Predivno lišće na drveću na parkingu, pa zima, samo gledam sneg s prozora naše spavaće sobe. Živeti u hotelu bilo je tako sjajno iskustvo. Ne mogu ni da ga ocenim. Bilo je tako sjajno - opisuje na društvenim mrežama.

Ona i njen verenik imali su jedan od najvećih apartmana u celom hotelu, na najvišem spratu, koji je imao dve spavaće sobe, dnevni boravak i kuhinju.

- Budući da nas je samo dvoje, ja sam na neki način preuzela drugu sobu za svoju garderobu jer imam toliko stvari da nisu mogle da stanu u ormar i glavnu spavaću sobu - objašnjava Oušn, dodajući kako je bilo tako slatko i udobno.

Spremačice su im čistile svaki dan, prale sudove, nameštale krevet i menjale peškire.

- Sve je bilo savršeno. Sve je bilo na mestu. Bilo je savršeno. Imali smo sve pogodnosti - ističe.

Osim toga, tu su i teniski teren i teretana koje su redovno koristili, i to odmah do njihove omiljene prodavnice.

Svaki dan su dobijali besplatan doručak, pa je Oušn, kaže, uživala u svežim vaflima, dok je njen budući suprug birao žitarice.

- Onda bi nekoliko večeri u nedelju uvek imali besplatnu večeru i vino koje bi nam poslužili - priseća se ona.

Mnogi su pohrlili da komentarišu snimak.

"Apartman je veličine mog stana", "Eksperimentisaću s ovim u budućnosti. Hvala na deljenju", pisali su.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

01:39

VERICA RAKOČEVIĆ U SCENIRANJU: Bila sam RAZMAŽENA pre Veljka, dugujem mu zahvalnost (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track