UDALA SAM SE ZA OČUHA, ON JE MOJA SRODNA DUŠA: Kažu da sam odvratna i da sam majci nanela VELIKU BOL! Komentari BRUTALNI
Foto: Printscreen/TikTok

šok ispovest

UDALA SAM SE ZA OČUHA, ON JE MOJA SRODNA DUŠA: Kažu da sam odvratna i da sam majci nanela VELIKU BOL! Komentari BRUTALNI

Žena -

Žena je ispričala kako je udaja za sopstvenog očuha bila najbolja odluka koju je ikada donela.

Kristi sa Floride, podelila je video na kom se ona i njen očuh ljube i to na svom TikTok profilu, gde je poznata kao @ChristyWho_.

udaja, očuh, poćerka, TikTok, Kristi
foto: Printscreen/TikTok

Jedan video prikazuje njihovu svadbenu ceremoniju, koji izgleda kao prosečno brzinsko venčanje u Vegasu, a par je odlučio da za tu priliku obuče farmerke i majice.

Natpis za video glasi: "Udaja za mog očuha bila je najbolja odluka koju sam ikada donela", uz heštegove „#vegas #marriiourmomsek #itsvorthit #marriage #agegap“. U drugom videu, Kristi je razjasnila mnoge stvari o njihovoj vezi. Tvrdila je da je očuh nije negovao i da nije bila maloletna kada su se upoznali.

udaja, očuh, poćerka, TikTok, Kristi
foto: Printscreen/TikTok

Dodala je da njena mama nikada nije imala decu sa njim i da je on nije odgajao. Kristi je takođe tvrdila da i dalje ima vezu sa svojom majkom, uprkos tome što se udala za njenog bivšeg.

Par sada ima troje dece i izgleda da su srećni u braku, uprkos čudnim okolnostima koje okružuju njihovu vezu. U drugom video snimku koji je podeljen na njenoj TikTok stranici, Kristi je svog očuha nazvala "srodnom dušom“ i rekla da je saznala da je trudna sa svojim prvim detetom kada su bili na medenom mesecu.

Korisnici TikTok-a su podelili svoj šok zbog odnosa para u komentarima postavljenim ispod Kristinog videa sa venčanja.

Jedan korisnik je rekao: "Slomiti srce svojoj mami udajom za čoveka kog je nekada volela i dovela u tvoj život i bude tvoj tata je krajnji bol koji si joj nanela. Drugi je dodao: "Mora da zaista mrziš svoju mamu da to uradiš." Treća osoba je prokomentarisala: "Iskreno, nemam reči da opišem koliko je ovo odvratno."

(Kurir.rs/A.M./The Sun)

Bonus video:

00:35

Glumac Milan Marić se oglasio povodom otvaranja Firefly Studios

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track