OBUKLA TESNE BERMUDE, PA SE IZBLAMIRALA ZA SVE PARE! Izašla u provod sa drugaricama, a autfit na njoj DOSLOVNO PUKAO (VIDEO)
Foto: Printscreen

IZBLAMIRALA SE

OBUKLA TESNE BERMUDE, PA SE IZBLAMIRALA ZA SVE PARE! Izašla u provod sa drugaricama, a autfit na njoj DOSLOVNO PUKAO (VIDEO)

Žena -

Abigej je Tiktokerka koja na ovoj društvenoj mreži deli savete iz oblasti mode, lepote i zdravog načina života. Međutim nedavno je imala manju nezgodu zbog koje je htela u zemlju da propadne od sramote. Ovakva neprijatnost je mogla svima da se desi, a dok su neki saosećali sa njom, druge je slatko nasmejala.

Ova dama se pripremila za rođendan svoje prijateljice. U želji da zablista na slavlju ona je uparila crno-beli pepito top dugih rukava i dubokog dekoltea sa uskim belim satenskim bermudama, a preko svega je ogrnula dugi crni kaput. Uz celu kombinaciju dodala je i belu tašnicu. Ništa nije slutilo da će doživeti sramotu koju će dugo pamtiti.

Abigejl je veselila na rođendanu i ispijala pića sa prijateljicama u diskoteci kada joj je naočigled svih pukao rajfišlus na pantalonama. Njene drugarice su se pokazale kao prave prijateljice, budući da su sve okupile oko Abigejl u pokušaju da joj poprave rajšišlus.

Tiktokerka je neko vreme pokušavala dareši problem, a kada je videla da nema mnogo nade, rešila je da pokuša da popravi noć bez odlaska kući pre vremena. Kaput je bio taj koji ju je spasao. Ona ga je ogrnula i tako provela ostatak večeri.

- Kada rajfišlus reši da te obruka i to na rođendanu najbolje drugarice - piše u opisu snimka, a o tome je pisao i San.

Video je pregledan više od 200.000 puta, dobio je na hiljade sviđnaja, dok su se komnetari ređali.

@abiantwi1 Not my zip giving up on me at the restaurant ? Thank God for my long coat? #fypシ゚viral #trending #funnyvideos #waldrobemalfunction #wardrobemalfuncition ♬ Originalton - POV’s

- Odličan sam u popravljanju rajfišlusa, trebalo je da me zovete da pođem sa vama.

- Sreća je što imaš divne drugarice da ti pomognu.

- Kaput je spasao stvar.

- Te bermude su delovale baš lepo, šteta što su se pocepale.

- Dobro je što nisi dala da ti to pokvari veče.

- Izvini, znam da ne bi trebalo, ali cela situacija mi je presmešna.

(Kurir.rs/Srećnarepublika)

Bonus video:

00:53

Blam za blamom Miljane Kulić na nastupu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track