KUPILA MEMLJIVU GARSONJERU U RASPADNUTOM STANJU I POTPUNO JE TRANSFORMISALA: Ono što je uradila od 25 KVADRATA oduševiće vas!
Foto: Printscreen/YouTube

VIDEO

KUPILA MEMLJIVU GARSONJERU U RASPADNUTOM STANJU I POTPUNO JE TRANSFORMISALA: Ono što je uradila od 25 KVADRATA oduševiće vas!

Žena -

Video ove neverovatne prostorne transformacije pogledalo je preko 3 miliona ljudi širom sveta. Kako organizovati garsonjeru od 25 kvadrata, sve smestiti u mali prostor, a istovremeno učiniti da stan izgleda veći? Upravo je to uspelo ruskoj blogerki Alini, koja je objavila snimak svoje garsonjere, a snimak je pogledalo preko 3 miliona ljudi.

Alina je kupila potpuno zapušten i prazan stan, a onda prostor pretvorila u udoban i elegantan dom sa prizvukom minimalizma. 25 kvadrata nikada nije izgledalo lepše!

1 / 7 Foto: Printscreen

Ako planirate da renovirate garsonjeru i trebaju vam možda ideje kako da uredite i opremite garsonjeru, sigurno će vam se dopasti ove.

Napravila je pregradu da podeli studio na dve zone - zonu za spavanje i zonu koja liči na dnevni boravak i kuhinju. U zidu se nalaze police za sitnice, dekoraciju i detalje.

Pravougaoni oblik stana omogućio je da se napravi mini pregradni zid i time odvoji prostor za spavanje. Ovo joj je bilo važno jer je želela da izbegne spavanje na krevetu na razvlačenje.

U nekadašnjem stanu je postojala niša, ali je porušena kako bi se imala dovoljno prostora za odvajanje spavaće sobe i veće garderobe.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

03:32

BEĆAR U DEVETOJ DECENIJI: Prelazi kilometre biciklom i dovodi TAMBURAŠE U DOM ZA STARE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track