TIP JE ŠOKIRAO PONAŠANJEM NA PRVOM SASTANKU: Išlo je odlično, a onda je usred večere pozvao konobaricu i zatražio OVO od nje!
Foto: Printscreen/TikTok

NIJE MOGLA DA VERUJE

TIP JE ŠOKIRAO PONAŠANJEM NA PRVOM SASTANKU: Išlo je odlično, a onda je usred večere pozvao konobaricu i zatražio OVO od nje!

Žena -

Devojka po imenu Džastin objavila je neobičnu priču o prvom sastanku na svom TikTok profilu pod imenom @justinescameraroll.

Ona je taj susret opisala kao nezaboravan, ali ju je dečko neprijatno iznenadio svojim ponašanjem.

Džastin
foto: Printscreen

- Jednom sam otišla na sastanak sa dečkom i jeli smo u restoranu. Bilo je stvarno dobro. Usred obroka je pozvao konobaricu i zamolio je da mi spakuje hranu. Bila sam zbunjena, ali pošto je bila sreda mislila sam da možda mora da ode. Kao, baš me briga, ja ću da jedem kod kuće - rekla je ona.

Međutim, dečko joj nije uzimao hranu za nju, već za sebe i svog cimera. Uzeo sam joj hranu za sebe i cimera

- Držao je hranu. Mislio sam da će je držati dok me ne otprati do auta i onda će mi je dati. Uzeo je hranu. Uzeo je hranu za sebe i svog cimera da jedu za ručak sledećeg dana - dodala je ona.

@justinescameraroll #stitch with @slimkim at this point, its for the plot and for the plot only #datingstorytime ♬ original sound - Justine’s Camera Roll ?✨

Mislila je da će se ljudi sigurno zapitati šta je pošlo po zlu kada se dečko tako ponašao, pa je objasnila da je sve prošlo odlično i da ju je odmah pozvao na drugi sastanak. Ispričala je i kako posle večere nisu odmah otišli ​​kući, ali ju je pitao da li želi čaj sa mehurićima.

- Rekla sam da hoću i rekla sam mu koji ukus da uzme i otišla sam da sednem. On je uzeo samo jedan čaj, koji nije bio ukus koji sam želela i popio ga je ispred mene - rekla je ona.

(Kurir.rs/Index/A.G.)

Bonus video:

00:41

Sastanak predsednika Srbije delegacijom MMF-a

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track