MUŠKARCI KOJI VARAJU ŽENE UVEK ZA BOŽIĆ KUPUJU LJUBAVNICI OVAJ POKLON: Radila u luks prodavnici i namiriše PRELJUBNIKA u sekundi
Foto: TikTok/shannonhillnews

ISKUSTVO

MUŠKARCI KOJI VARAJU ŽENE UVEK ZA BOŽIĆ KUPUJU LJUBAVNICI OVAJ POKLON: Radila u luks prodavnici i namiriše PRELJUBNIKA u sekundi

Žena -

Bivša radnica Šanela, Šenon Hil, tvrdi da su ona i njene koleginice uvek znale kada je muški kupac neveran za Božić, a jedan poseban poklon bio je jasan znak.

Ispričala je kako je u prodavnici luksuznih proizvoda počela da radi kad je imala 19 godina, stoga tvrdi da je za vreme dugogodišnjeg rada naučila da raspoznava sve vrste kupaca, uključujući i muževe koji varaju svoje žene, piše Mirror.

"Imam malu priču, malo za zanimljivosti za vas, ako želite, o tome šta muževi kupuju ne samo svojoj ženi, već i svojim ljubavnicama", otkrila je Šenon na TikToku.

Podelila je kako prodavnica u kojoj radi ima sačuvane podatke svih dosadašnjih kupovina na kojima se mogu pronaći proizvodi koje žene kupuju, pa onda i njihovi partneri prema tom spisku biraju poklone.

Zatim je objasnila da se često desi da neki od njih izaberu isti parfem i za svoju ženu i za ljubavnicu i dodala kako je razlog za to poprilično jasan. "Ne žele da im ljubavnica miriše drugačije pa da im žene to shvate", kazala je Hil.

Prodavačica je navela i kako je uvek reč o istom parfemu - Koko Madmazel. "Nikada nije Chanel 5, to kupuju svojim mamama. Nikada Chance, uvek je taj jedan te isti", ispričala je Hil u videu koji je prikupio hiljade lajkova i gomilu komentara.

"Kako je slatko kad muž kupi ženi ne jedan, nego dva parfema", našalila se jedna korisnica. "Ja sam radila u prodavnici nakita i ista stvar se događala – kupovali su isti poklon za supruge i ljubavnice", komentarisala je druga. "Tako je meni moj bivši dao poklon namenjen ljubavnici. Shvatila sam jer ne nosim XS veličinu džempera", dodala je treća.

(Kurir.rs/ Mirror/ L. S)

Bonus video:

01:49

KEBA ME JE LAGAO DA SE RAZVODI, NISAM ZNALA DA SAM MU LJUBAVNICA! Tesktopisac o problemima zbog navodne afere sa pevačem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track