IMAM 65 GODINA I TEK SAM SAD DOŽIVELA NAJBOLJI INTIMNI ODNOS U ŽIVOTU: Evo kako sam doživela otkrovenje i šta se desilo MOM TELU
Foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

SAVETUJE DRUGE

IMAM 65 GODINA I TEK SAM SAD DOŽIVELA NAJBOLJI INTIMNI ODNOS U ŽIVOTU: Evo kako sam doživela otkrovenje i šta se desilo MOM TELU

Žena -

Bobi Parker Hol poznata je po takmičenju u bikiniju, a nedavno je izjavila da je najbolji seks doživela sa 65 godina. Upravo je to, kako kaže, tajna njenog mladolikog izgleda i energije.

"Potpuna je ludost shvatiti da u ovim godinama imam najbolji seks u životu", rekla je plavokosa bomba iz Portlanda u Oregonu.

Hol, koja se godinama borila s kilogramima, uverena je da su njena duboka povezanost s partnerom, kao i fokus na fizičko i mentalno zdravlje, omogućili to da uživa u najboljem seksu u njenim zlatnim godinama.

Bobi Parker Hol
foto: Jam Press Vid/@modernbodiesfitne / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon sedam godina braka, Hol se kune da je "izrazito seksualna veza neosporni ključ dobrog starenja".

“Intimnost koju delim sa svojim suprugom, Dinom, učinila je da osetim dubok osećaj bliskosti i sigurnosti na toliko mnogo nivoa, da sada uživam u višestrukim orgazmima svaki put kad imamo seks", ispričala je Hol i dodala: "Ova dubina zadovoljstva i intimnosti dragocen je dar."

Takođe veruje da je to jedan od "najzanemarenijih aspekata života".

"Seks ne mora da prestane u određenom dobu", insistira.

Majka dvoje dece nada se da će njeni saveti pomoći starijim ženama da dođu u najbolju formu u životu i imaju najbolji seks. Savetuje im da održavaju svoje mišiće i fleksibilnost i obećava im da oba mogu imati u bilo kom životnom dobu.

Bobi Parker Hol
foto: Jam Press Vid/@modernbodiesfitne / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Hol takođe veruje da joj je fitnes pomogao da se mentalno, fizički i emocionalno oporavi nakon razvoda.

"Otkrila sam da je to jedna od najboljih stvari za pomoć pri ponovnom pokretanju vašeg života", objasnila je.

Takođe savetuje ženama da održavaju zdravu težinu i brinu o svojoj koži - ali i da se "drže podalje od svih proizvoda koji sadrže previše hemikalija".

"Čak i s 80 godina, videla sam to, uvek je svima stalo do toga kako izgledamo", rekla je Hol. “Ali nemojte kasniti s estetskim operacijama, osedite ako želite, samo treba da prihvatite gde ste sa svojim godinama.”

A jak um vodi do jakog tela, napomenula je.

Bobi Parker Hol
foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

"Često idite u prirodu kako biste obnovili telo, um i duh", predlaže Hol.

"Učinite svoj lični mir glavnim prioritetom u životu i terajte sebe da prvo nastavite da rastete u odnosu prema sebi."

Ona se nada da će podstaći druge koji ulaze u starije godine da "odbiju da dozvole bilo kakvim stereotipima o starenju da ih spreče u postizanju njihovih ciljeva", te da budu pozitivan primer sledećim generacijama.

"Takođe je važno da nastavite da istražujete ​​nove načine za rast, učenje i pronalaženje hrabrosti da učinite ono što ste oduvek želeli da učinite, ali to još niste učinili", savetuje.

"Željno tražite nove načine da se kreativno izrazite, kao sredstvo za opuštanje i smanjenje stresa."

Zaključuje da nije važno koliko imamo godina - žene uvek žele da se osećaju privlačno i poželjno, bez obzira na doba.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

04:11

BAKA MILENA 60 GODINA NIJE OTIŠLA KOD LEKARA! Nakon pisanja Kurira dobila je veliku pomoć, ali jedna stvar joj MNOGO NEDOSTAJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track