NEVENKI ZLA SNAJA UPROPASTILA PRAZNIČNI RUČAK NA NAJPODMUKLIJI NAČIN: Zbog onoga što mi je priredila, htela sam da SVISNEM OD MUKE
Foto: Profimedia

PRESEO JOJ NAJRADOSNIJI DAN

NEVENKI ZLA SNAJA UPROPASTILA PRAZNIČNI RUČAK NA NAJPODMUKLIJI NAČIN: Zbog onoga što mi je priredila, htela sam da SVISNEM OD MUKE

Žena -

Penzionerka Nevenka iz Zagorja portalu Moje vrijeme požalila se na zlobnu snaju koja joj je prigovorila i bila zajedljiva zbog božićnog ručka.

Nevenka je udovica i živi sama te ima dvojicu sinova koji s porodicama žive u Zagrebu. Ona je tri dana pripremala božićno slavlje za sinove, snaje i troje unučadi. Očistila je kuću, ispekla kolače te pripremila ćuretinu i mlince, a porodica je za ptazničnu trpezu trebala da se pojavi na Božić u 13 sati.

kuhinja, domaćica, baka
foto: Profimedia

"Nabavila sam ćuretinu, ispekla sam četiri vrste kolača, na ploči šporeta sam dan ranije sama ispekla mlince. Imala sam litru vina, sin je rekao da će još doneti. Nikoga za ništa nisam zadužila, sama sam i imam vremena. Novca sam imala, najviše me koštala ćuretina. Ma nekako sam imala novca za sve", ispričala je Nevenka, a onda se požalila na jednu od snaja.

Božić, Nova godina
foto: Profimedia

"Sinovi su mi dobri, iako se ne vidimo često. Unuci su češće dolazili dok su bili mali, znali su ih ostaviti kod nas dok mi je još suprug bio živ. Jedna snaja je znala da dođe sa sinom na vikend i prespava, ali druga nikad nije ostala duže od par sati. Nisam joj to uzimala za zlo."

Nevenka je potom otkrila da ju je jedna od snaja uvredila odmah pri dolasku.

Snaja je odmah počela da joj prigovara

"Prvo je, čim mi je čestitala, rekla da je mom 'sinu rekla da mi nešto kupi, ali da nije', a da je 'ona imala previše toga sama da obavi'. Zar je to lepo reći, molim vas? Bolje bi joj bilo da je ćutala, nego što me je tako "fino uvredila" uoči Božića.

Snaja, Svekrva
foto: Profimedia

Nevenka je na Božić bila pod velikim stresom, a ćuretinu je pekla šest sati.

"Sva sam već bila zajapurena od te ćuretine, nije mi trebalo nikakvog dodatnog stresa. Druga snaja mi je lepo i diskretno odložila kesu s vinom i kafom, stavila sa strane bez puno reči. A ovoj bi stvarno bilo bolje da nije spomenula poklone, niko od njih ništa nije tražio. Deci sam kupila slatkiše i čarapice, a za snaje mi je žena u apoteci povoljnije napravila kremu, jer se poznajemo. Sinovi su dobili po litru vina. Ja za sebe nisam očekivala ništa", otkrila je penzionerka.

0284905029, žena, penzionerka, penzioneri, tuga
foto: Profimedia

Nevenka tvrdi da je na početku ručka sve bilo dobro, a onda joj je snaja počela prigovarati, no ona ju je ignorisala i uživala s ostatkom svoje porodice.

"Sve je bilo dobro dok ova ista snaja nije krenula da prigovara da joj sve pliva u masti. Pravila sam se da ništa ne čujem, ali su joj ostali rekli da im je baš ukusno sve pa nisam morala ništa reći. Srećom nam je, sve u svemu, svima bilo lepo. Jedino sam uveče već padala s nogu od umora. Ja se sad već dva dana oporavljam. Prošlo je i to, volim kad dođu, volim i kad odu", istakla je.

(Kurir.rs/Net.hr/T.B.)

Bonus video:

00:24

HOROR U VLADIMIRCIMA: Devizna penzionerka nađena mrtva u lokvi krvi (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track