ANDREA JE OTKRILA DA JE MUŽ VARA: Tek kad je saznala i s kim, priredila mu je tako BRUTALNU OSVETU da nije znao šta ga je snašlo
Foto: Printscreen/Instagram

UPOZORILA JE DRUGE DA OVO NE POKUŠAVAJU KOD KUĆE

ANDREA JE OTKRILA DA JE MUŽ VARA: Tek kad je saznala i s kim, priredila mu je tako BRUTALNU OSVETU da nije znao šta ga je snašlo

Žena -

Zamislite sledeću situaciju: upravo ste saznali da vas partner vara, i to ne sa nekom tamo nepoznatom osobom, već sa ženom koja živi nekoliko kuća od vas. Da sve bude još gore, on je uspeo da joj napravi dete.

E, to je pre nekoliko doživela Andrea Oven, a priču je svojevremeno podelila na TikToku i postala viralna.

Kad se našla u ovoj situaciji, Andrea nije pobacala sve njegove stvari kroz prozor, niti je pravila dramatične scene. Ona je za osvetu smislila drugačiji scenario i "naplatila" mužu preljubniku.

Andrea Oven
foto: Printscreen/TiikTok

U viralnom TikTok videu Andrea je poručila svojim pratiocima da ne pokušavaju ovo kod kuće.

- Te 2006. godine sam saznala da moj muž ima aferu koja traje sedam meseci sa našom komšicom i da je zatrudnela sa njim. Uzela sam makaze i napravila rupe na svakom komadu pantalona, šortseva i gaća koje je imao.

Pre nego što ga je napustila, ostavila mu je duhovitu poruku kojom je objasnila svoj postupak.

Andrea Oven
foto: Printscreen/TiikTok

- Pošto ne možeš da zadržiš polni organu gaćama, htela sam da ti pomognem, da se ne mučiš - pisalo je.

Naravno, Andrein epski čin osvete je postao hit među njenim pratiocima koji su je nazvali herojem.

"Podržavam ovakvo sitničarenje", "Devojko, ti si kraljica", bili su samo neki od komentara ispod viralnog snimka. Takođe, njena priča je navela ostale da podele svoje priče o partnerima koji su ih varali.

"Prala sam klozetsku šolju njegovom četkicom za zube i vratila je na mesto", "Ponela sam daljinski sa sobom, tako da će ga tražiti veoma dugo", neke su od osveta prevarenih žena.

(Kurir.rs/ The Sun/ L. S)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track