"E, NEKA SVI ZNAJU KAKVA JE MOJA SVEKRVA" Goru novogodišnju čestitku NISTE VIDELI, snaja celom svetu pokazala VELIKU BRUKU (VIDEO)
Foto: Screenshot TikTok

SVE IM JE "NABILA NA NOS"

"E, NEKA SVI ZNAJU KAKVA JE MOJA SVEKRVA" Goru novogodišnju čestitku NISTE VIDELI, snaja celom svetu pokazala VELIKU BRUKU (VIDEO)

Žena -

Još jedna "svekrva iz pakla". Da ni praznici ne pomažu mnogim svekrvama i snajama da poboljšaju odnose, dokazuje snimak koji je postavila jedna žena. Preplavio je društvene mreže, a reč je o novogodišnjoj čestitki koju je snaja dobila od svekrve. Malo je reći da je bila šokirana, pa je odlučila da je pokaže svima.

svekrva, čestitika
foto: Screenshot TikTok

Na fotografijama se vidi čestitka sa ilustrovanim pticama i unapred ispisanom porukom. Ipak, kada je snaja otvorila čestitku, videla je da je svekrva stavila spisak svega onoga što je potrošila na sina i njegovu suprugu. "Dakle, ovo je moja svekrva. Želim da podelim sa vama samo kako bih vas podsetila da nema uvek potrebe da dobijete ili poklanjate božićni poklon", rekla je.

čestitka
foto: Printskrin/Tiktok

"Umesto da samo kaže da ne može da kupi poklon ili da je ove godine dala više nego dovoljno, poslaće čestitku. A u njoj će napisati sve račune koje je platila za nas i dodati 'Srećan Božić'", dodala je ova žena, ne krijući bes zbog "poklona".

Ona je otkrila kako im je svekrva ustupila finansijsku pomoć nakon što su ostali bez posla, ali i da nije mogla da odoli da ih ne podseti na to. Njen video ima više od 1.000 pregleda, a brojni su osudili njenu svekrvu što ih podseća na svoju pomoć.

(Kurir.rs/MONDO/T.B.)

Bonus video:

00:53

Svekrva Slađa najveselija na svadbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track