MUŽ JE OSTAVIO JER JE OSTALA NEPOKRETNA, A NJENA OSVETA BILA JE PAKLENA: Htela je da OKONČA ŽIVOT, kad se desio NEVEROVATAN OBRT
Foto: Printscreen/Instagram/ rionakelly_offical

izborila se

MUŽ JE OSTAVIO JER JE OSTALA NEPOKRETNA, A NJENA OSVETA BILA JE PAKLENA: Htela je da OKONČA ŽIVOT, kad se desio NEVEROVATAN OBRT

Žena -

Naizgled savršen brak, 14 godina zajedničkog života, četvoro dece, a onda jedna saobraćajna nesreća, moždani udar, paralisanost nogu i razvod. Sve je to stalo u pet dana života jedne 42-godišnjakinje iz Zapadnog Jorkšira. I kada je želela da digne ruke od sebe i svog života, sve se promenilo. A podstrek za promenu bila je ljubav sa novim muškarcem.

Riona Keli ostala je u invalidskim kolicima nakon pretrpljenog moždanog udara, a lekarske prognoze bile su takve da više nikada neće hodati. Samo pet dana po saznanju da će ostatak života morati da provede u invalidskim kolicima, napustio ju je suprug sa kojim je bila 14 godina u braku i dobila četvoro dece - Lejnara, Kaleba, Izabelu i Logana. Samo joj je doneo papire za razvod, a svoj bezosećajni čin pravdao je time da je želeo da se raziđu i pre saobraćajne nesreće koja ju je paralisala od struka na dole.

Riona Keli
foto: Printscreen

Prolazila je kroz teško razdoblje i, kako kaže, da joj je neko tada dao izbor, odabrala bi da ne živi. Na sreću, imala je podršku najbolje prijateljice Sare koja je bila kao član porodice, brinula je o deci i radila sve što je bilo potrebno.

Teško je prihvatala život u kolicima

- Prvi put kad sam izašla u invalidskim kolicima, mislila sam da me svi gledaju, mrzela sam to i mrzela sam sebe. Da mi je neko tada dao izbor život ili smrt, odlučila bih se za ovo drugo jer nisam više želela da živim - ispričala je.

Ipak, seća se i da je i njoj samoj bilo loše u braku, ali se trudila da ga održava zarad dece i svih minulih godina.

- Kada se prisetim, loše sam se osećala u braku, ali izgradili smo zajednički život i imali smo odgovornost prema deci. Bio je to period u kom mi je suprug najviše bio potreban - ispričala je ova mlada žena za "The Sun" te 2017. godine kada se nesreća desila.

U toku svog oporavka, svakodnevno je odlazila na terapije kod trenera Kita Mejsona u kojeg se posle nekog vremena i zaljubila. Zahvaljujući njegovim vežbama, ali i velikoj ljubavi i pažnji Riona je, uprkos lošim prognozama, ponovo prohodala.

Riona Keli
foto: Printscreen

- Doslovno sam vukla telo jer noge nisam osećala, ali nije me bilo briga. Hodala sam i to je jedino bilo važno. Posle četiri meseca u bolnici, ojačala sam i stala na noge. Trebalo mi je 25 minuta za svega 16 koraka, ali bila sam uporna zbog svoje dece - sećala se Riona i dodala da napokon oseća kao da živi život kakav zaslužuje.

Riona je, inače, učestvovala u dva maratona u invalidskim kolicima, a sada može da hoda potpuno samostalno.

- Kolica su mi potrebna samo za veće distance, ali moj dom nije prilagođen za njih, pa se trudim da ih što manje koristim - istakla je ova mlada žena i dodaje da je to verovatno najbolja stvar koja joj se dogodila.

- Sada treniram u teretani, a uz Kitovu pomoć svakog dana sam jača - zaključila je tada Riona.

Moždani udar ponovo i operacija na srcu

Nažalost, pre tri godine ponovo je doživela moždani udar koji ju je prikovao za kolica drugi put, ali je Kit bio njena podrška pišući brojne poruke podrške na svom Fejsbuk profilu.

U februaru 2022. imala je ozbiljnu operaciju na srcu, o čemu je Kit takođe obavestio pratioce na društvenim mrežama i zamolio ih da se mole za Rionin oporavak.

Poslednje dve godine ne može se videti nijedna zajednička fotografija na njegovom profilu, dok je Riona sve svoje društvene mreže ugasila.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

01:44

PRIJAVIO SAM SE I NAŠAO LJUBAV ŽIVOTA Stefan traži da im DRAGANA MIRKOVIĆ bude kuma! Bogdanka stidljivo: Gledaju mama i tata!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track