MUŽ JE OSTAVIO MENE I DVOJE DECE DVE NEDELJE PRE PRAZNIKA ZBOG DRUGE ŽENE: Stigla ga je KAZNA o kakvoj nije mogao ni da sanja
Foto: Profimedia

nije joj bilo lako

MUŽ JE OSTAVIO MENE I DVOJE DECE DVE NEDELJE PRE PRAZNIKA ZBOG DRUGE ŽENE: Stigla ga je KAZNA o kakvoj nije mogao ni da sanja

Žena -

Jedna majka tvrdi da je karma uradila vrhunski posao nakon što ju je muž prevario i napustio porodicu zbog druge žene.

Dve nedelje pre Božića ostavio je nju i njihovu decu, ali kako je objasnila, on je prošao mnogo gore, dok je njoj sada mnogo bolje, piše The Sun.

razvod, brak
foto: Shutterstock

Žena čija je ispovest o prevari i napuštanju muža postala viralna TikToku došla je kao odgovor na kratak klip u kojem je druga žena tražila od ljudi da podele trenutak iz svog života kada je "karma učinila svoje".

- Moj bivši muž me prevario, napustio mene i našu decu zbog druge žene, dve nedelje pre Božića - rekla je u video-klipu.

Njen bivši muž nije znao da ga nova ljubav vara s drugim kolegama i prijateljima. Ali, bez obzira na sve što je uradio, želela je da mu pomogne.

- Kada sam saznala preko zajedničkog prijatelja, upozorila sam ga, ali on je jednostavno mislio da sam ljubomorna, pa je to igorisao - rekla je.

- Naravno, nastavila je radi to što je radila, a onda ga je ostavila zbog druge žene. I onda se pomirila s njim pa ga ponovno ostavila zbog drugog čoveka, iako su bili vereni - rekla je na snimku.

prevara, par, krevet, veza, afera, brak
foto: Profimedia

Bivša supruga je rekla da druga žena ne ceni monogamiju i važnost braka jer je bila spremna da spava s njenim bivšim mužem bez obzira što je znala da ima ženu. Objasnila je što je dobila tom situacijom i kako joj je karma na kraju pomogla.

- Dok je ona njemu priuštila mnogo gore stvari nego on meni, ja sam diplomirala, započela karijeru koju volim i postala daleko stabilnija nego što sam ikad bila s njim - rekla je.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track