UDALA SE I POSLE 2 DANA ZAHTEVALA RAZVOD: Kad je OVO uradio, usledila ŠAMARČINA koju će pamtiti! Brutalna šala ga koštala žene!
Foto: Shutterstock

evo šta se desilo

UDALA SE I POSLE 2 DANA ZAHTEVALA RAZVOD: Kad je OVO uradio, usledila ŠAMARČINA koju će pamtiti! Brutalna šala ga koštala žene!

Žena -

Rejčel je šokirala korisnike Reddita svojom pričom, ali i detaljno objasnila zašto je povukla radikalan potez.

Ona je stala na “ludi kamen” nakon četiri godine zajedničkog života s Džejkom, a kada je došlo vreme za svadbene pripreme, mladoženja je počeo “čudno da se ponaša”.

mlada, venčanje, svadba, venčanica
foto: Profimedia

Rejčel navodi da je njen izabranik počeo da gleda snimke na kojima su neveste “ponižene na svadbama”.

- Odmah sam mu rekla da ne želim nikakve šale na venčanju. Samo se nasmejao i rekao da ništa ne planira. Mislila sam da je to kraj, ali sam u par navrata shvatila da pravi dogovore s prijateljima - napisala je.

Onda je mladoženja naglasio kako će organizovati fotografa i tortu, a Rejčel je pomislila da je uzbuđen zbog svadbe, prenosi Daily Mail.

- Sve je išlo kako treba do trenutka kada je trebalo da isečemo tortu. Gosti su gledali u nas, a fotograf je stao tačno ispred mene. Odjednom sam osetila glavu na potiljku koja me je gurnula pravo u tortu! Ne samo da mi je uništena šminka i frizura, već je venčanica. Svi su se smejali, a moj muž najviše - otkrila je Rejčel.

Ona ističe da se osećala poniženo, a posebno kada je Džejk rekao da će slika s komadima torte na njenom licu biti “zvanična slika sa venčanja”.

venčanje, svadba
foto: Profimedia

Ošamarila ga je pred svima i uplakana otrčala u kupatilo. Ona je dodala da se Džejk kasnije izvinio, jer ga je brat naterao da to učini.

- Tada sam saznala da je bio nasilnik u mladosti i uživao da povređuje druge, što je krio tokom naše veze. Njegov brat mi je otkrio kakva je osoba i da je koristio svaku priliku da ga ponizi - napisala je na Redditu.

Rejčel je odlučila da odmah reaguje i dva dana nakon venčanja zatražila je razvod.

- Džejk mi je rekao da to ne radim, jer je reč o bezazlenoj šali. Njegova i moja porodica smatraju da je smešno da prekinem brak. Ali, ja to vidim drugačije. Tražila sam da se ne šali, obećao je da neće, i sada mu ništa ne verujem - istakla je.

razvod, brak, svađa
foto: Profimedia

Njena ispovest je izazvala različite reakcije. Dok jedni smatraju da preteruje, drugi je podržavaju.

Tako je jedna osoba napisala: “Apsolutno radiš pravu stvar. On je proveo život maltretirajući brata i sada je zaključio da si ti sledeća žrtva“.

(Kurir.rs/Telegraf/A.G.)

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track