MAJKA I ĆERKA GODINAMA ŽIVELE U NEOPISIVOJ PRLJAVŠTINI: Bile okružene HILJADAMA BUBAŠVABA, a onda je ona napravila ČUDO (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/aurikatariina

IMA ZLATNE RUKE

MAJKA I ĆERKA GODINAMA ŽIVELE U NEOPISIVOJ PRLJAVŠTINI: Bile okružene HILJADAMA BUBAŠVABA, a onda je ona napravila ČUDO (VIDEO)

Žena -

Auri Katarina ponovo se istakla čudesnim delom. U pitanju je žena koja besplatno čisti kuće po Floridi i koja je dosad već mnogo puta dokazala da ne postoji taj svinjac koji ne može da dovede u red.

Ovog puta se susrela s kućom zatrpanom smećem i prljavštinom od glave do pete, prekrivenom mušicama, bubašvabama i kojekakvim drugim insektima, ali uprkos stravičnom prizoru prihvatila se posla i dom iz horora doslovno dovela u početno stanje.

Tokom videa je napisala da u toj kući već šest godina žive majka i njena 13-godišnja ćerka, te da je upravo devojčica i bila ta koja ju je kontaktirala nakon što je na društvenim mrežama videla da Auri ima zlatne.

"U početku se nisu usuđivale da me pitaju za pomoć jer su se plašile osude", navela je Auri tokom videa i prikazala finalni rezultat koji je čaroban.

Snimak je za samo dva dana na TikToku prikupio čak 42 miliona pregleda.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

03:17

OGROMNA DEPONIJA U SRED GRADA! Kod bivše železničke stanice gomile toksičnog đubreta i šuta GRADSKI ORGANI TVRDE DA NISU NADLEŽNI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track