IMAM 30 GODINA, A MOJ BOGATI DEČKO 63: Htela sam da mu uzmem sav novac, a onda se desio ŠOK OBRT zbog koga me SVI OSUĐUJU (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

LJUBAV NE ZNA ZA NOVAC

IMAM 30 GODINA, A MOJ BOGATI DEČKO 63: Htela sam da mu uzmem sav novac, a onda se desio ŠOK OBRT zbog koga me SVI OSUĐUJU (VIDEO)

Žena -

Iako joj je plan bio da mu uzme novac, na kraju se zaljubila u njega. Keri ima 30 godina i priznaje da se upustila u vezu zbog razlike u godinama kako bi Rendija mogla da iskoristi za novac, ali njeni planovi, odnosno osećanja ubrzo su se promenila.

Keri je svog partnera Rendija prvi put videla na aplikaciji za upoznavanje nakon što je starosnu granicu postavila na najvišu moguću dok je imala 27 godina. Bila je u finansijski teškoj situaciji kad je upoznala Rendija koji se činio dobrostojećim.

Slike na njegovom profilu pokazivale su da Rendi živi luksuzno, a Keri je očito želela delić tog života, pa ga je kontaktirala.

- Moja prva namera bila je zapravo da ga iskoristim - priznala je.

Uprkos tome što su Rendija često mešali s njenim ocem, Keri je otkrila da su se njena osećanja prema 63-godišnjaku razvila s vremenom i da se osećala loše jer je zanemarivala njegova osećanja i potrebe, prenosi The Sun.

Rendi takođe priznaje da bi mu ona iz vedra neba poslala poruku za novac, a zatim nestala mesecima nakon što bi joj poslao.

- Svi obično misle da sam sponzoruša - kaže Keri, čiji su i prijatelji zapravo bili skeptični kada je reč o njenim namerama s Rendijem. Shvatila je da ima osećanja prema njemu kada joj je jednog dana rekao da napravi spisak svih svojih problema koje će zajedno rešavati, jedan po jedan.

Sada žive Merilendu u SAD, gde joj Rendi daje proračun za svaki mesec. Dok ona boravi i brine o njihovoj kući, Rendi je zauzet zarađivanjem novca i karijerom.

Ona novac troši na odeću i otkriva da često prekoračuje budžet koji Rendi izdvoji. Iako je priznala da ga je u početku koristila za novac, Rendi sada veruje da ga ona zapravo voli jer je video promenu u njenom ponašanju u poslednjih nekoliko godina.

Keri kaže da joj kritikovanje na internetu teško pada jer joj govore da će Rendi uskoro umreti ili da se zabavlja s dedom. Njihova veza izaziva različite reakcije drugih, a neki još uvek tvrde da je Keri sponzoruša.

- Jedina "ljubavna" stvar koju je rekla o njemu je o njegovom novcu, a jedina "ljubavna" stvar koju je on rekao o njoj je njen izgled. Dovoljno je rečeno - komentarišu.

- Iskoristite ga do kraja - pišu.

- Nadam se da nikad neću pronaći takvu ženu - dodaju.

Ne dele svi isto mišljenje, pa su neki imali i reči hvale za par.

- Koliko ste daleko došli je neverovatno! Razlika u godinama nije bitna, činjenica da si promenila svoj život da se vrti oko druge osobe vrišti da si se zaljubila - poručuju.

- Mislim da su slatki. On je super smiren, a ona je puna energije... oni uravnotežuju jedno drugo - pohvalili su par.

(Kurir.rs/ The Sun/ L. S)

Bonus video:

00:05

Bivši dečko Aleksandre Mladenović objavio snimak iz kreveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track