Konkretan ručak koji će vas dugo držati sitim.

Potrebno je:

  • 500 g belog mesa
  • 250 g mlinaca
  • 1 l pileće supe
  • 5 kašike kajmaka
  • 250 ml pavlake za kuvanje
  • so po ukusu
  • mleveni crni biber
  • 200 g kačkavalja
mlinci-recept-foto-printscreen-youtube-nadicajustmyway-2.jpg
printscreen/youtube/nadicajustmyway 

Priprema:

Meso isecite na kockice, pa ga začinite i propržite na ulju. Kada je gotovo, izvadite ulje, pa na istu masnoću stavite izlomljene mlince, prelijte supom i ostavi ih par minuta da se natapaju. Zagrejte pavlaku, pa joj dodajte kajmak, pa u sve dodajte proceđene mlince i dobro izmešajte. U vatrostalnu činiju na dno stavite polovinu mlinaca, pa meso i preko mesa ostatak mlinaca. Stavite u rernu i pecite pola sata na 200 stepeni.

(Kurir.rs/Stvar ukusa/T.B.)

Bonus video:

00:48
JEDNOSTAVAN TRIK DA VAM TESTO BRŽE NARASTE! Profesionalni kuvar otkrio kako da budete ESPRESNI U SPREMANJU! Izvor: Kurir televizija