SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA, PA SAM MU PRIREDILA BRUTALNU OSVETU: Skinula sam dušek a onda ga TAKO OBRUKALA da su se komšije čudile
Foto: Profimedia

REKLA JE I DECI

SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA, PA SAM MU PRIREDILA BRUTALNU OSVETU: Skinula sam dušek a onda ga TAKO OBRUKALA da su se komšije čudile

Žena -

Saznanje da je partner bio neveran je užasno iskustvo, a žrtve “leče rane” na različite načine. Jedan od njih je - osveta. Neimenovana žena odlučila je da celom svetu otkrije šta je njen partner učinio, a mnogi smatraju da je otišla predaleko.

Nesvakidašnja priča osvanula je na Redditu, a potom je postala viralna. Žena je skinula dušek sa bračnog kreveta i crvenom bojom ispisala sledeću poruku:

- Promenila sam brave. Odnesi dušek u njenu kuću. Razvodim se. Rekla sam deci šta si uradio u našem krevetu i više ne vole tatu.

Potom je dušek postavila ispred kuće da ga vide komšije, ali i objavila fotografija na internetu, prenosi Mirror.

Mišljenja ljudi su podeljena u ovom slučaju, posebno jer su u priču umešana deca. Jedni podržavaju njen potez i kritikuju nevernog supruga.

“Zašto da deca ne saznaju da je neko važan u njihovom životu loša osoba? Mislim, ne bih ispričao detalje, ali ako znaju šta je seks, trebalo bi da znaju da je njihov otac bio neveran”. Drugi osoba se nadovezala: “Deca zaslužuju da znaju zašto se njihova porodica raspada. Očigledno morate da se pobrinete za njihove godine, ali deca su pametnija nego što mislimo“.

prevara, razvod, raskid, veza, par
foto: Profimedia

Ipak, mnogi nisu svi podržali ovakvu osvetu.

“Želite da kaznite partnera zbog prevare i to je u redu. Ipak, vaša deca zaslužuju da imaju dobar odnos s ocem, a ne da ga klevetaju zbog nečega što nije povezano s njima”, napisao je jedan korisnik.

Da li smatrate da je žena preterala, ili ne? Napišite nam u komentarima.

(Kurir.rs/Telegraf.rs/A.G.)

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track